Pohodlné a rychlé TopPojištění

12.5.2010 00:00   |   Peníze - POJIŠTĚNÍ
TopPojištění.cz je společnost, která zaujala přední místo na trhu pojištění přes internet. Co nám může nabídnout?

pojištění auta

• Co všechno můžeme očekávat, pokud klikneme na webové stránky top-pojisteni.cz, jsme se zeptali jednatele společnosti  Pavla Ronovského.

„Pojištění online, Top-Pojištění, se orientuje na prodej neživotního pojištění, Ronovskýzejména pojištění vozidel. Každý, kdo navštíví náš portál, má k dispozici jednoduchou  kalkulačku, díky které si může obratem spočítat, jaká pojistka je pro něj ta nejlepší a nejlevnější.

Pokud si navíc u nás i svou pojistku sjedná, může ušetřit až 60 % svých současných nákladů. Sjednání takové pojistky je u nás navíc rychlé, transparentní a vysoce zabezpečené. Velkou výhodou samozřejmě také je, že kvůli pojištění nemusíte nikam chodit a sjednáte si ho v pohodlí svého domova.

• Zvykli si už lidé pojišťovat přes internet. Jaký je zájem o vaše služby?

Zájem je velký a neustále stoupá. Celkově jsme za rok 2009 sjednali 90 tisíc pojistek a naši klienti dohromady platí pojistné za více než půl miliardy korun. V současné době se pojišťuje přes internet více než 10 % vozidel.

Navíc na trhu v současné době vítězí pojišťovny, které rozšiřují asistenční služby, nebo z nich tvoří balíčky, které je možné si dodatečně k některé z již uzavřených pojistek přikoupit. I tady je možné se obrátit na TopPojištění, které vše zařídí.

• Měla ekonomická krize nějaký dopad na online pojištění?

Lidé v současné době  hledají všechny cesty, jak maximálně snížit a zefektivnit své náklady. Z toho důvodu samozřejmě také stoupá obliba internetových porovnávačů. A i když se u nás zatím velké přesuny  klientů mezi pojišťovnami nekonají, sazby si porovnává a o případné změně pojištění  uvažuje stále více pojištěnců.

• Vyplatí se podle vás být dobrým řidičem?

Samozřejmě. V letošním roce lze například dosáhnout u všech pojišťoven maximálního bonusu za bezeškodný průběh ve výši 50 – 60 %. V kombinaci s různými akčními slevami a bonusy můžete dosáhnout úspory až 70 %. Když k tomu navíc připočtu zachráněné zdraví či život – jezdit slušně a bez nehody je skutečně výhra.

Lada Mašková

Přečtěte si také


Diskuse: Pohodlné a rychlé TopPojištění

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci