Leona Machálková: Budu zlá, odporná čarodějnice

24.4.2010 10:00   |   Společnost
Ačkoli Leona Machálková (42) dostala od tvůrců muzikálu Robin Hood roli čarodějnice, na čáry a kouzla moc nevěří.

Machálková

V životě kupříkladu nebyla u kartářky a největší sílu spatřuje sama v sobě, nikoli v tajemných záhadách.

Spiritismus teprve objevuji

„Rozhodně ale jsem duchovně založená a nemyslím si, že jsme tu jen z masa a kostí a po naší smrti že nebude nic. Spiritismus teprve objevuji, zajímala jsem se dosud především o ezoterické disciplíny. Teď se seznamuji s východními naukami. Ale největší sílu spatřuji sama v sobě. Záleží na vůli a představě každého člověka, jak hodlá svůj život prožít," prozradila zpěvačka.

MachálkováJak sama přiznává, vždy se měla komu vypovídat, nejčastěji kamarádkám a rodině. S nimi rozebírala svou životní situaci a připadalo jí mnohem přirozenější vyprávět vlastní životní příběh lidem, kteří ji znají řadu let. Nesvěřila by se prý člověku, pro něhož je jen nepopsaný list papíru, a který pouze ví, kdy se narodila a jak se jmenuje.

Chlapy stále miluji

Leoně se podle vlastních slov daří dobře a tvrdí, že dnes prožívá hezkou životní etapu. Prý se tak naladila sama a předsevzala si, že věci, které se jí v životě nedaří, zpracuje pozitivně.
„Třeba to, že jsem se loni rozešla s partnerem. Vůbec jsem si nepřála, aby se nám rodina roztrhla. Vzala jsem si z toho vše pozitivní a jdu dál. Chlapy dál miluji, nejsem žádná zahořklá žena. Až bude někdo nový v mém životě, pozná se to na mně. Zatím se na veřejnosti s nikým neobjevuji," svěřuje se Machálková.

Po letech účinkování na muzikálových prknech, kdy zpívala milé a sličné krásky (Mercedes, Norma, Eponina, Lorraine, Angelika), dostala Leona nabídku zahrát si čarodějnici v chystaném muzikálu Robin Hood. Slibuje, že bude opravdu moc zlá a odporná.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Leona Machálková: Budu zlá, odporná čarodějnice

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci