V pohodě! – říká Marcela Holanová po operaci srdce

21.4.2010 00:00   |   Společnost
VIDEO – Před týdnem podstoupila zpěvačka Marcela Holanová (58) operaci srdce. Po dvou dnech opustila nemocnici a včera již dokonce sama přijela autem za kamarády na tenis.

Holanová

„Hrát ještě nemohu, ale pomalu se vracím do bývalé formy. Bolesti jsou ty tam a už abych si zase mohla jít na kurt pořádně zaplácat," směje se Marcela Holanová.

Nejhorší? Ležet bez hnutí!

Že není něco v pořádku, začala zpěvačka pociťovat před dvěma lety. „Strašně mi bušilo srdce. Nejprve to byly jen takové kratší úseky, které ale postupem času nabývaly na intenzitě. Letos už to bylo opravdu hodně časté," říká.

A přiznává, že návštěvu doktora neustále oddalovala. Ovšem zhoršující se zdravotní problémy ji nakonec stejně donutily lékaře vyhledat.

„Podrobila jsem se ablaci, což je zásah při vědomí a dělá se přes tříselnou tepnu. Trvalo to tři a půl hodiny. Nejhorší na tom bylo, že jsem musela být v klidu, ani se nehnout. A pak na posteli jsem zase musela ležet bez hnutí přes šest hodin. To mi dělalo největší problémy," prozrazuje Marcela podrobnosti zákroku v pražském IKEMu.

Video
Marcela Holanová v legendárním duetu s Karlem Gottem

Teď už má zpěvačka s nezaměnitelným hlasem i barvou vlasů to nejhorší za sebou a je v dobrém rozmaru. Dokonce se pochlubila, že se jí podařilo sedm kilo zhubnout.

Přijde Arytmie

„V květnu vydám své desáté cédéčko a udělám jeho křest. Bude se jmenovat Arytmie, takže to bude také o srdci. Ale z trošku jiného pohledu," dodala s dávkou černého humoru Holanová, kterou snad nejvíc proslavil duet s Karlem Gottem – dnes už legendární Čau, lásko. Na hudbu Karla Svobody jej tehdy pro oba interprety napsal Marcelin dlouholetý manžel Karel Šíp (64), s nímž má syna Karla (29) a který ji po dvaceti letech opustil.

Korzo, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: V pohodě! – říká Marcela Holanová po operaci srdce

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci