Aleš Háma: Šílím z pihovatých žen

20.4.2010 00:00   |   Společnost
Oblíbený moderátor a herec Aleš Háma (36) přiznal své tajné choutky. U žen mu nezáleží na barvě nebo délce vlasů, ani postava nehraje tak důležitou roli. Co ho tedy dokáže opravdu rozpálit?

Háma s manželkou

„To, co mě na ženských spolehlivě okouzlí a zaujme, jsou pihy. Nechápu, že si některé nechávají pihy odstranit, protože mají pocit, že je to vada na kráse. Podle mě dělají velkou chybu," řekl Háma.

Manželka jako důkaz

Na otázku, kde všude by měly pihy na ženině těle být, odpověděl Háma s výmluvným úsměvem: „Kdekoli. To je vlastně jedno. Nejlépe na obličeji, ale vlastně i jinde. Ovšem, to už bych byl asi příliš intimní," zmlkl náhle moderátor, aby vzápětí dodal:

„Samozřejmě to nejde paušalizovat a říct, že pouze pihovaté ženy jsou krásné. Každý chlap si přece vybírá partnerku podle specifických kritérií. Ale pro mě jsou jedním z těchto požadavků právě pihy," vysvětlil Aleš Háma.

Důkazem Hámova tvrzení je i jeho manželka Gabriela, se kterou má syny Jáchyma (8) a Mikuláše (2). Sympatická paní Hámová má totiž obličej posetý droboučkými pihami od nosíku po tváře.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Aleš Háma: Šílím z pihovatých žen

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci