Klára Doležalová se vrací, do Loskutáka

2.4.2010 00:30   |   Společnost
Moderátorka Klára Doležalová (36) se vrací na částečný úvazek do práce. V televizi Nova bude účinkovat v pořadu Rady ptáka Loskutáka.

Klár Doležalová

Oficiálně je stále ještě na mateřské dovolené se svou šestiměsíční dcerou Miou. Aby ale úplně nevypadla z pracovního procesu, začíná za zkrácený úvazek.

Mateřskou si vychutnává

„Malé už je šest měsíců. A přestože si mateřství krásně užívám, začala jsem už trochu pracovat," svěřila se Klára.

Klára Doležalová
Klára Doležalová s dcerami Miou (v kočárku) a Natálií

„Vracím se na Novu, kde budu točit reportáže pro pořad Rady ptáka Loskutáka. Nebude toho ale moc. Mateřská mě baví, vychutnávám si ji mnohem víc než se svou první dcerou Natálkou," prozradila Doležalová a dodala, že s ní už v tuto dobu dávno pracovala.

Kutění jí baví

Klára se na obrazovce poprvé objeví ve velikonočním dílu, kde ji moderátoři Adéla a Dalibor Gondíkovi představí. „Poté už se v Loskutákovi budu objevovat každý další týden," dodala.

Aby moderátorka působila znale, začala se dokonce zajímat o zahrádkaření a kutilské práce. „Velmi mě to baví a zajímá. I všechno okolo věcí, které jsou zdánlivě jen pro chlapy, jako stavařina a podobně. Doufám, že mi natáčení půjde a něco nového se dozvím," přeje si rodačka z Prahy.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Klára Doležalová se vrací, do Loskutáka

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci