Těhotná Nosková hubne, místo aby přibírala

2.3.2010 00:00   |   Společnost
Zpěvačka Míša Nosková (27) je ve čtvrtém měsíci těhotenství. "Teprve ho začínám, ale je to paráda. Cítím se skvěle," svěřila své pocity. Přesto se nezaujatý pozorovatel diví. Míša místo toho, aby se kulatila, hubne.

Míša Nosková

"To je pravda. Shodila jsem už pět kilo, ale podle lékařů se nic neděje. Všechno je v pořádku a váha se začne zvyšovat už zanedlouho," prozradila zpěvačka.

Co se jí a jejímu příteli, podnikateli Janu Horsákovi (27), narodí, ale ani jeden nechce vědět. "Necháme to osudu, ale o něco malilinko raději bychom chtěli kluka. Proč? No, aby pak ty následující holčičky měl kdo chránit," vysvětlila se smíchem Nosková, která chce pracovat až do června.

Rolí má opravdu hodně

"Hraji v Dětech ráje, Čardášové princezně a Producentech a ráda bych hrála a zpívala do divadelních prázdnin," nechala se slyšet s tím, že by s dítětem chtěla být na mateřské jen krátce a od listopadu by ráda opět na prkna, která znamenají svět.

Má to dobře naplánované, ale vyjde-li to podle jejího přání, to se teprve uvidí. Jednu jistotu má Nosková ale už teď. Osmého července bude svatba. "To je fakt. Vezmeme se s Honzou na náchodském zámku, který nám bude ve svatební den celý k dispozici. Strašně se už těším," dodala šťastná zpěvačka.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Těhotná Nosková hubne, místo aby přibírala

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci