Libuška Vojtková utekla z kapaček na molo

25.2.2010 00:00   |   Společnost
Libuška Vojtková (28), exmanželka rockera Pepy Vojtka, má za sebou krušných čtrnáct dnů. I když tvrdě pracovala na své roli v muzikálu Baron Prášil v Divadle Hybernia, čtvrteční (25. 2.) premiéru nestihne. Bude prý jen v hledišti tiše fandit a také trošku závidět svým kolegům.

Libuška Vojtková

"Zradila mě záda. Tradiční neduh tanečnic. Zase ty ploténky. Dokonce jsem prožila pět dní na kapačkách. Teď už je to lepší, ale na kontrolu k lékaři jdu až v pátek, takže si v Baronovi zatím nezatančím," řekla Libuška.

Do divadla ale chodí stále, aby, jak říká, neztratila kontakt. A neustále si alespoň v myšlenkách své taneční party přehrává. Když jí bylo nejhůře, o malého synka, dvaapůlletého Matýska, se jí starala maminka. Bez ní by všechny své povinnosti jen těžko zvládala.

Tanec je důležitější než modeling

A Marián Vojtko, o němž se v kuloárech říká, že je blízkým přítelem Libušky, ten nevypomůže? "Promiňte, o tom se nebudu bavit. Jsme přátelé, velice dobří, ale nic víc a nic míň. Navíc, je to jen moje věc a nic nebudu roztrubovat do světa," kategoricky sdělila Vojtková, která jako rehabilitaci a také zábavu bere i předvádění.

"Ano, to je pravda. Občas se producíruju na molech jako manekýna. Baví mne to a jako tanečnice nemám s pohybem na přehlídkách problémy. Ale moje hlavní a nejdůležitější práce a také největší koníček je tanec. A u toho zůstanu," dodala Libuška.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Libuška Vojtková utekla z kapaček na molo

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci