Baronu Prášilovi chtěli odtáhnout auto

20.2.2010 00:00   |   Společnost
Přípravy na premiéru muzikálu Baron Prášil finišují, a tak jeho protagonisté tráví v Divadle Hybernia dlouhé hodiny. Což někdy vyvolá i poněkud odtažité problémy.

Baron Prášil

Do prekérní situace se tak například dostal představitel hlavní role Marián Vojtko (36). Špatně zaparkoval,  naštěstí se včas dPrášilozvěděl o hrozícím nebezpečí a podařilo se mu "ukecat" odtahovou službu, aby mu jeho pracovníci neodtáhli nesprávně zaparkované auto.

Bylo tam volno...

„Ráno jsem v tom každodenním fofru malinko zaspal a pádil do divadla. Nějak jsem si nevšiml zákazové značky, píchl auto k chodníku a prchal do maskérny," vysvětlil Vojtko Korzu.

Krátce poté, co se převlékl do kostýmu a nechal se nalíčit, přiběhli kolegové s tím, že mu policie vypisuje pokutu a jeho vůz nakládají k odtahu.

Kočár by mu slušel líp

„Nikdy bych netušil, jakou rychlost dokážu vyvinout. Ve vteřině jsem byl na místě a před představiteli zákona a odtahovkou se kál," popisoval zpěvák už s úsměvem. Nakonec se mu podařilo muže zákona přemluvit.

Jak dodal, asi i proto, že přiběhl v kostýmu Barona Prášila a sháněl se po autě a ne kočáru taženém koňmi. Ten by se k jeho oblečení hodil více.

Video
Marián Vojtko - To jsem já (z muzikálu Baron Prášil)

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Baronu Prášilovi chtěli odtáhnout auto

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci