Prezidentkou zůstávám – Kuchařová vyvrací spekulace

16.2.2010 00:00   |   Společnost
Miss World 2006 Taťána Kuchařová (22) prožívá poslední týdny nátlak ze strany médií, že jako prezidentka Miss ČR neobstála ve funkci, když se nechala připravit o světovou soutěž krásy Miss World.

Taťána Kuchařová

Dokonce se objevily spekulace, že byla odvolána z postu prezidentky soutěže. Ona to ale vyvrací. "U českých médií už jsem zvyklá na ledacos. Nepřekvapila mě ani tahle informace," svěřila se Kuchařová s tím, že ve funkci samozřejmě zůstává.

"Je to naprostá hloupost. Naopak. Pokračujeme v naší filozofii. To, že jsme neprodloužili licenci s Miss World, absolutně nic neznamená. Kromě klasického finále chceme připravit i Miss Česko-Slovensko a v příštích letech soutěž rozšířit na víc zemí. To je jedna z věcí, která se bohužel lidem z Miss World nelíbila," vysvětlila.

Pomluvy ji rozčilují

Kromě toho řešila Kuchařová i problémy s charitou. "Chceme, aby peníze, které soutěž vydělá, byly rozděleny mezi české projekty. S tím měli lidé z Miss World také problém. Chtěli, abychom to dávali na jejich charitu, do které my nevidíme a nevíme, kam peníze jdou," říká Taťána.

Proto se prý rozhodli s Miss World dále nespolupracovat. "Měli jsme s nimi několik střetů a média to hned podávají tak, že jsme něco ztratili. Není to ale pravda," uzavírá rodačka z Trnavy rozčileně.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Prezidentkou zůstávám – Kuchařová vyvrací spekulace

RE: Hanko, o sobě sice neuvádíte nic...

6.3.2010   |   16:52   |   od: redakce
...přesto už jen ze slušnosti byste uvést mohla, co Vám na slečnách z Miss ČR vadí konkrétně.

Charita a MISS

6.3.2010   |   16:29   |   od: Hanka
Nad charitou tohoto směru se musím usmívat. Když už necháváte, slečno prezidentko, slečny soutěžící hovořit o charitě, tak jim alespoň řekněte, co to je, aby v rozhovoru nepůsobily trapným dojmem.
Zobrazeny poslední 2 příspěvky, celkový počet 2 příspěvky.
poslední příspěvek: 6. 3. 2010 16:52
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci