Vydra: Pro zdraví toho moc nedělám!

12.2.2010 00:00   |   Společnost
Herec a tanečník Václav Vydra (54) spolu s manželkou, rovněž herečkou Janou Bouškovou (56), si přibrali další roli. Stali se kmotry. Ovšem ne novorozeného dítěte, ale právě vycházející knížky o leukémii.

Václav Vydra

"Naše kmotrovství je spíše výjimka, než pravidlo. Ale tenkrát (asi tentokrát) jsme se nerozmýšleli dlouho a kývli. Knížka je nejen o zákeřné nemoci, ale také o životním stylu a o zdraví. A to rozhodlo, že jsme s kmotrovstvím souhlasili," vysvětlila Jana Boušková.

Manžel souhlasně pokyvoval hlavou a doplnil: "Víte, když se mi do ruky dostane podobná kniha, rychle ji zhltnu. Osobně toho pro zdraví až tolik nedělám, ale snažím se vyvarovat se těch nejhorších zlozvyků."

Místo ležení radši sportuje

Přiznal, že jeho život je občas jedna velká "honička". Stresy, únava, nervozita, dost práce v televizi, filmu, divadle, to na fyzičce ani dobré psychické kondici nepřidá. Na druhou stranu, když je trocha volna, místo "gaučingu" si Vašek dá aktivní odpočinek.

"Můj život, kromě rodiny a práce, je zaměřen na koně. Pár jich mám, starám se o ně, jezdím. Jsem venku na čerstvém vzduchu a to je můj největší relax," uvedl Václav Vydra, který kromě živých koníčků "sedlá" i ty druhé.

"Mám rád jachting, s chutí si zastřílím a nechám se zlákat i na tenis. Prostě pohyb je život," dodal herec a spolu s Janou Bouškovou se ujali svých kmotrovských rolí.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Vydra: Pro zdraví toho moc nedělám!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci