Za rozchodem není nikdo třetí, tvrdí Mareš

11.2.2010 00:00   |   Společnost
O tom, že se nejbohatší český moderátor Leoš Mareš (33) už pěkně dlouho schází s finalistkou soutěže Dívka Šumavy 2008, studentkou Gabrielou Dvořákovou (22), se spekulovalo víc než rok. Teď to potvrdila Leošova manželka Monika (34). Rozhodla se ukončit jejich desetiletý vztah, stvrzený před půldruhým rokem svatbou za několik milionů korun.

Leoš Mareš

„Je pravda, že jsme se s mojí ženou domluvili na rozchodu. Není to ale kvůli tomu, že by za tím stál někdo třetí," opakuje stále Leoš Mareš. Kvůli manželské krizi se tak nechtěně stal takřka hlavní hvězdou galavečera Miss České republiky a společnosti Central Group v pražském Obecním domě.

V tom, že se rozcházejí, sehrálo podle Mareše roli hned několik věcí najednou. A kategoricky odmítá, že by příčinou byl jiný vztah.

„To rozhodnutí jsme udělali po skutečně dlouhé době. Pokoušeli jsme se naše manželství ještě nějakým způsobem zachránit, ale nepovedlo se. Jen znovu podotýkám, že za tím nikdo jiný není. Já bych svoji ženu nikdy neopustil kvůli někomu třetímu, tak naivní nejsem," zopakoval Leoš.

Manželka mluví jinak

Monika je ovšem jiného názoru, chce vztah ukončit rázněji – rozvodem. „Nevím, jak manželka, ale já žádnou rozvodovou žádost zatím nepodávám. Pořád ji mám rád a myslím, že ona mě také," řekl k tomu Leoš Mareš.

Po dobu rozchodu zůstane Monika s oběma syny, čtyřletým Jakubem a osmiměsíčním Matějem, zatím v Praze na Smíchově, v luxusní rezidenci za padesát milionů korun. Leoš se stěhuje zpátky do jejich dřívějšího pražského bytu v Braníku.

Korzo, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Za rozchodem není nikdo třetí, tvrdí Mareš

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci