Marta Jandová si užívá v posteli ve třech!

23.2.2010 00:00   |   Společnost
Rockerka Marta Jandová (35) natolik miluje svého psa, že ho strpí i v posteli. Za dva roky se od své fenky odloučila jen na krátkou dobu. Bylo to v době, kdy byla členkou poroty vybírající Česko Slovenskou SuperStar.

Marta Jandová

Tehdy ji Marta dala na hlídání svému otci, lídrovi kapely Olympic Petru Jandovi. "Teď už jsme zase spolu, tehdy jsem s ní už nechtěla pořád pendlovat mezi Prahou a Bratislavou," říká zpěvačka.

"Jinak si ji beru často s sebou na vystoupení. Někdy na mě čeká v divadle v šatně, je na hudbu i na lidi zvyklá, žádné problémy s ní nikdy nebyly," pravila spokojeně Jandová.

Kromě přítele má v posteli i psa

Její dvouletá fenka rasy parson russel teriér se jmenuje Katze. Marta se díky ní udržuje i ve skvělé kondici. Jak jí to čas dovolí, vyrážejí spolu na dlouhé procházky. "Teriéři pohyb milují. Utahat Katze je strašně těžké," říká Marta.

A i když má její milovaný pes svůj pelíšek, v noci v něm být nechce. "Spí s námi v posteli v rohu, vůbec nám nepřekáží, je malinká. Stočí se do klubíčka, ani nevíme, že tam je," tvrdí Marta zcela přesvědčivě.

Její přítel Viktor Mráz se tak prostě musel smířit s tím, že není se svou láskou v posteli sám.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Marta Jandová si užívá v posteli ve třech!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci