Pletánková: Mluvit na veřejnosti? To mi nesedí

25.1.2010 00:00   |   Společnost
Rosnička Tina Pletánková (39) odjakživa dokázala zaujmout nejenom tím, že věděla, jaké bude počasí příští dny, ale také pánskému oku lahodícím zevnějškem. To, že se mluvením nikdy nechtěla živit a je velkým introvertem, o ní však ví jen málokdo.

Tina Pletánková

"Byla jsem vždy naprosto vzorné dítě, které studovalo a večerně chodilo na konzervatoř. Tam jsem studovala akordeon a hru na klavír. Stát se muzikantem pro mě bylo snem. Rozhodně jsem se nechtěla živit mluvením na veřejnosti. To bylo na posledním místě, nenáviděla jsem to," prozrazuje Pletánková.

"Jsem člověk, který rozhodně raději naslouchá, nežli sám mluví. Vyložený introvert. Zažila jsem za svůj život již mnoho eskapád. V současnosti se zaobírám pouze věcmi, které jsou podstatné, a malichernosti nechávám plavat," vysvětluje rosnička.

Rakousko ji naučilo

Za jednou z největších životních zkoušek považuje svůj odjezd do Rakouska v devadesátých letech. Tuto zkušenost by prý doporučila každému.

"V Rakousku jsem dva roky hrála na akordeon a klavír. Naučila jsem se tam, že bez práce nejsou koláče. Pro lidi, kterým je přes osmnáct, je odjezd do ciziny nejlepší školou života. Měl by si to zkusit každý," tvrdí.

Dnes již je na rozdíl od svého partnera, který je profesionálním potapěčem, ráda bez adrenalinového napětí.

"Změnily mě narození dítěte a zodpovědnost, která s touto událostí přišla. Dříve jsem dělala mnoho adrenalinových sportů, ale dnes by mi to přišlo naprosto lehkovážné," dodává maminka čtyřletého syna Andrého.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také

 


Diskuse: Pletánková: Mluvit na veřejnosti? To mi nesedí

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci