Objevím vlnku a jdu do diety – přiznává Rychlý

5.1.2010 16:00   |   Společnost
Petr Rychlý (44) vstoupil do nového roku přitažlivě štíhlý. Nechce mít po čtyřicítce v pase pneumatiky, a tak prozradil originální recept na pěknou postavu.

Petr Rychlý

"Rozhodně chci dobře vypadat. Takže na sebe dbám," přiznává doktor Čestmír Mádl z Ordinace v růžové zahradě.

"Dříve jsem si nedělal hlavu s tím, co jím. Jedl jsem doslova prasárny, sladké, mastné, užíval jsem si života. Teď stačí, když objevím na břiše vlnku a hned jdu do diety. Šlápnu na to, začnu korigovat stravu – jinak to nejde. Nejlepší recept na štíhlou linii má přece Veronika Žilková, když říká: Nežrat, nežrat, nežrat."

Z baviče režisérem

Petr Rychlý, kterého známe jako úspěšného televizního baviče, se v Divadle Na Fidlovačce věnuje nejen herectví, ale v poslední době také režii.

"Být režisérem se mi opravdu zalíbilo. Je to ale především díky kolegům a kolegyním, které dobře znám a mám s nimi ty nejlepší vztahy. Zpočátku to bylo těžké, když jsem, jak se říká, vystoupil z herecké řady a poprvé Na Fidlovačce režíroval hru Člověk, zvíře a ctnost od Luigiho Pirandella. Teď mám coby režisér za sebou poslední představení – je to komedie V korzetu pro tetu, co napsal Ken Ludwig na motivy Večera tříkrálového. Komedie vůbec, ty mně baví nejvíc, ale vždycky se snažím nejít za hranici vkusu. Takže, v novém roce už se zase těším na nějakou dobrou hru," říká Rychlý.

A čím by chtěl být Petr Rychlý nejraději? Bavičem, seriálovou hvězdou, hercem nebo režisérem? "Nejraději jen divadelním hercem, ale tím bych se neuživil," odpověděl nám s trochou smutku.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Objevím vlnku a jdu do diety – přiznává Rychlý

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci