Machálková se už těší na novou lásku

4.1.2010 00:30   |   Společnost
Zpěvačka Leona Machálková (42) tvrdí, že je zcela normální, když se rodiče dítěte, kteří spolu už nežijí, stýkají a jsou přátelé. Tak se uspořádal její vztah s Bořkem Šípkem.

Leona Machálková

Proto nepovažuje za nic výjimečného, když ji její bývalý partner Bořek Šípek, se kterým má syna Artura, o Vánocích navštívil. Spekulace o tom, že by se dali znovu dohromady, ale odmítá.

Rozchod už vydýchala

„Jsou to naprosté výmysly, dokonce jsem si někde přečetla, že ho chci konečně přitáhnout k oltáři. To je absolutní nesmysl," zlobí se Leona.

Půvabná blondýnka teď jen září a na předvánočních večírcích doslova sršela humorem a rozdávala úsměvy na všechny strany. Na Leoně je patrné, že z rozchodu s Bořkem, který s ní na jaře pořádně zamával, se dokonale vzpamatovala.

Machálková a syn

A i když o soukromí více prozradit nechtěla, přece jen z ní vypadlo něco velmi osobního. „Zamilovaná jsem momentálně jen do svého syna," konstatovala Leona Machálková doslova a naznačila, že její bývalý má prostě smůlu.

Karty jí věští přelomový rok

Zpěvačka má totiž do nového roku nejen pracovní plány. Přála by si více klidu, volna a především více štěstí v osobním životě. „Mám krásnou roli v novém muzikálu Baron Prášil, chystám svoje první DVD. A bylo by krásné, kdybych potkala i novou lásku, novou spřízněnou duši," zasnila se Machálková.

„Čím jsem starší, tím více mě láká tajemno. Numerologie, horoskopy, karty věštění... Rok 2010 by pro mě měl být osudovým. Mnohé by se po této stránce mohlo změnit. Tak uvidíme," dodala Leona s nadějí v hlase, ale i s viditelnými obavami, aby něco nezakřikla.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Machálková se už těší na novou lásku

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci