Martin Chodúr byl v sázkách jistota

21.12.2009 14:30   |   SuperStar
Nedělní superfinále Česko Slovenské SuperStar a vítězství Martina Chodúra nad Miroslavem Šmajdou zhlédlo 20. prosince na Nově celkem 2,54 milionu diváků starších patnácti let.

Chodúr, Česko Slovenská SuperStar

Jednotlivé díly česko-slovenské soutěže sledovalo, podle televize Nova, v průměru 1,82 milionu dospělých diváků.

Avšak před třemi lety viděly českou verzi SuperStar dva miliony diváků starších patnácti let.

První řada Česko hledá SuperStar tehdy zaujala v průměru 2,7 milionu diváků, v druhé řadě to bylo o něco méně – dívalo se průměrně 2,3 milionu dospělých.

A finále, souboj Zbyňka Drdy a Davida Spilky, v roce 2006 sledovalo celkem 2,31 milionu diváků, tedy o dvě stě tisíc méně než letos.

Teď si poslední zpěvácký duel Chodúr-Šmajda nenechalo ujít ani 1,35 milionu diváků slovenské televize Markíza.

PŘEČTĚTE SI:  SuperStar vyhrál Martin Chodúr

O vítězi rozhodli v Česko Slovenské SuperStar diváci Novy a Markízy zasláním 1 272 853 esemesek, jak jsme se dozvěděli 20. prosince v nedělním přímém přenosu superfinále.

Martin Chodúr obdržel 755 300 hlasů, zatímco Miroslava Šmajdu fanoušci podpořili 517 553 hlasy. Vzájemný poměr při hlasování tak činil 59,3 ku 40,7 procenta ve prospěch Martina.

Vyhráli jste?

V sázkových kancelářích se napínavý závěr Česko Slovenské SuperStar také projevil. Jen o uplynulém víkendu bylo u Tipsportu prosázeno za milion korun na vítězství Martina Chodúra. Po celou dobu letošní soutěže to přitom bylo, podle mluvčího společnosti Lubomíra Ježka, celkem 1,5 milionu korun.

Dohromady Tipsport přijal na SuperStar sázky za pět milionů korun a polovina jich přitom směřovala na Martina Chodúra, což od počátku potvrzovalo jeho pozici favorita.

Kurzy na oba finalisty se nakonec dostaly na hodnoty 1,33:1 (z původních 2,5:1) na Martina Chodúra a 2,9:1 (z původních 10:1) na Miroslava Šmajdu.


U Fortuny se na finalisty Česko Slovenské SuperStar prosázelo 5,9 milionu korun. Na Martina Chodúra to bylo 2,5 milionu korun, na vítězství jeho soupeře Miroslava Šmajdy kancelář přijala šest set tisíc korun.

Nejvyšší výhru – tři sta tisíc korun – získal tipující, který na Martina Chodúra vsadil dvě stě tisíc při kurzu 1,5:1. Zájem sázkařů se tak, podle mluvčího Fortuny Petra Šraina, vyrovnal první řadě soutěže Česko hledá SuperStar, v níž v roce 2004 zvítězila Aneta Langerová.

Pamatujete ještě?

Finále prvních dvou řad soutěže Česko hledá SuperStar patřila k nejsledovanějším televizním pořadům vůbec.

Finále úvodní řady v červnu 2004, v němž Aneta Langerová porazila Šárku Vaňkovou, zhlédlo 3,34 milionu diváků. Na klání se tedy dívalo 65 procent všech dospělých, sledujících některou z televizních stanic.

• V následujícím roce 2005 pak finálový duel Vlastimila Horvátha a Petra Bendeho sledovalo 2,22 milionu dospělých. A vyhlášení Horváthova vítězství celkem 2,98 milionu, což znamenalo 64 procent všech dospělých v tu dobu u televizních obrazovek.

jik, ŽenyproŽeny.cz
Foto: TV Nova

Přečtěte si také


Diskuse: Martin Chodúr byl v sázkách jistota

Martine, těšíme se, co dalšího nám zazpíváš

26.12.2009   |   15:08   |   od: Eva
Martin Chodúr je zasloužený vítěz. Neznám ve svém okolí nikoho, kdo by pochyboval, že Martin je nejlepší. Byla to ta nejlepší SuperStar ze všech.
I ostatní soutěžící byli skvělí. Věřím, že se všichni uplatní showbyznysu a budou nám svým zpěvem dělat radost. Byli prostě úžasní.
Ale vítěz může být jen jeden – a to je jednoznačně Martin z Ostravy.
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 26. 12. 2009 15:08
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci