Miloslav Mejzlík: Sedm žen za pět let. Ale jsem sám

15.12.2009 00:00   |   TV a FILM
Miloslav Mejzlík (58) alias Hynek Skála byl asi nejzajímavější mužskou postavou v primáckém seriálu Rodinná pouta a poté Velmi křehké vztahy. Byl přitažlivý pro všechny hrdinky seriálu. A také pro divačky.

Majzlík, VKV

„Ty na mne za těch pět let, co jsem si užíval této role, na potkání volají Hynku! Ale ze všech divaček měla ze mne asi největší radost moje sedmaosmdesátiletá maminka, která mne díky seriálu měla dvakrát týdně doma," prozradil Mejzlík, který ve svém osobním životě o ženy nestojí. Nikdy se neoženil, nemá děti a je vegetarián.

Seriál není soukromý život

"V seriálu jsem měl sedm žen. Nejprve mi první manželka zahynula, pak jsem měl románek s paní Rubešovou, potom se sekretářkou Haničkou, se kterou jsem měl dítě, pak jsem se oženil s Andreou – Danou Morávkovou. Potom jsem měl pletky s postavou, kterou představovala Laďka Něgrešová, potom s její matkou v podání Dáši Bláhové,“ líčí Miloslav Mejzlík.

„A nyní, v posledním díle, který se bude vysílat 17. prosince, se ožením s Ivou Kubelkovou. Takže kam přijedu, všude mne znají jako stárnoucího proutníka. I policajti, když mě zastaví v autě," vyprávěl herec pražského Divadla Na Zábradlí, který léta úspěšně šéfoval činohře brněnského Národního divadla.

„Seriál mi celkem výrazně zasáhl do života. Poznal jsem řadu skvělých hereckých kolegů a získal si přízeň mnoha televizních diváků. I když mám nyní několik televizních nabídek, je mi líto, že vékávéčka končí. S postavou Hynka Skály jsem prožil pět krásných let," dodal herec.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Miloslav Mejzlík: Sedm žen za pět let. Ale jsem sám

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci