U SuperStar pořád pláču, přiznává Mahulena Bočanová

2.12.2009 00:00   |   Společnost
Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (42) se přiznala, že sleduje každý díl Česko Slovenské SuperStar. Z nové podoby pořadu je nadšená a všechny soutěžící obdivuje.

Mahulena Bočanová

„Na SuperStar se dívám pravidelně a moc se mi líbí. Mnohem víc než předchozí ročníky soutěže," svěřila se Mahulena Bočanová.

Fandí a trpí

Nejvíce je nadšená z děvčat, která podle ní zpívají úžasně:

„Ty holky opravdu až berou dech. Škoda, že Monika Bagárová vypadla. Spolu s Dominikou Starou jsou obě úžasné zpěvačky! A také se mi líbí celá porota. Podle mě jsou to lidé na svém místě," hodnotí soutěž Mahulena, která prozradila, že u pořadu hodně trpí.

PŘEČTĚTE SI O SUPERSTAR

Módní policie zasahuje
Karel Gott v SuperStar? Vyšlo to!
Jak dopadnou finalisté?

Mahulena Bočanová se svěřila, že do podobného pořadu by nikdy nešla:

„Za žádnou cenu. Tam byste mě nedostali. Když vidím ty děti, jak vcházejí na podium, mám úplně sevřený žaludek. Potím se za ně a říkám si, že kdyby tam stála moje Márinka, tak to se mnou snad sekne," vypráví Mahulena se smíchem.

Trémou jí vyschne v krku

Přitom nedávno absolvovala podobnou soutěž jako SuperStar, ale taneční. „Ve StarDance jsme sice také procházeli z jednoho kola do druhého, ale tam máte přece jen partnera po svém boku a nohy vás při trémě nějak zachrání. Stačí je rozhýbat. Jak ale můžete s trémou zpívat? To nepochopím. Mně třeba trémou často úplně vyschne v krku. Moc mladé zpěváky obdivuji," dodává Mahulena Bočanová.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: U SuperStar pořád pláču, přiznává Mahulena Bočanová

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci