Michaela Nosková vděčí za úspěch v muzikálu kartářce

24.11.2009 17:00   |   Společnost
Zpěvačka Michaela Nosková (26) zazářila v novém muzikálu Děti ráje. Původně měla premiéru zpívat Iveta Bartošová, ale ta ji vzdala. A tak Míšu potkala životní příležitost, která jí prý byla předpovězena.

Míša Nosková

"V červenci jsem navštívila kartářku. Ta mi řekla, že mě čeká velký divadelní úspěch – prý budu zpívat hlavní roli v premiéře muzikálu. Budu mít tedy konečně příležitost ukázat, že opravdu něco umím. A ono to vyšlo," prozradila Míša.

"Byl to pro mě nádherný pocit poprvé zpívat na premiéře. V předcházejících muzikálech jsem nikdy na premiérových představeních nevystupovala," libovala si mladá zpěvačka.

"Tak jsem Děti ráje pořádně oslavila nejen se svými kolegy, ale také se svým přítelem Honzou. Asi to byl osud, že Iveta Bartošová premiéru vzdala, zřejmě to tak mělo být. A proto se teď chystám navštívit svou kartářku, abych jí moc a moc poděkovala. Když mi premiéru předpověděla, nevěřila jsem jí," řekla Michaela Nosková.

Vánoční dárek pro přítele ještě nemá

Ačkoliv Vánoce ještě nejsou za dveřmi, Míša se vypravila se svým přítelem na premiéru filmu Vánoční koleda.

"Už teď s Honzou probíráme Vánoce. Chceme je prožít chvíli spolu, pak s rodiči a nakonec možná všichni dohromady. Na dárek pro Honzu zatím nepomýšlím, protože jsem pro něj přece tím největším dárkem já," dodala zpěvačka s šibalskými jiskřičkami v očích.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Michaela Nosková vděčí za úspěch v muzikálu kartářce

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci