Vyhozený Jiří Pomeje: Pro Ivetu pracuji dál

23.11.2009 00:00   |   Společnost
Zatímco média spekulují, zda Iveta Bartošová (43) vyhodila manžela Jiřího Pomejeho (44) ze svého domu nastálo, anebo jen na zkoušku, Jiří dál působí jako Ivetin manažer.

Jiří Pomeje a Iveta Bartošová ještě spolu

"Právě jsem na Slovensku a zařizuji Ivetin vánoční koncert," prozradil nám Jiří Pomeje. Ale k manželské krizi se vyjadřovat nechtěl. Bartošová se již dříve nechala slyšet, že prý chce krachující manželství zachránit právě tím, že s Jiřím nebudou pořád spolu.

"Opravdu to teď komentovat nebudu. Jestli s Ivetou zůstaneme a budeme slavit i Vánoce, je zatím ve hvězdách. Teď mám plné ruce práce jako její manažer," dodal Jiří Pomeje.

Bartošová prý jako jitrnice

O vánočním koncertu Ivety Bartošové ovšem na Slovensku dosud není nikde ani zmínky. Poslední články o blonďaté české zpěvačce ve slovenských médiích zatím jen nelichotivě probírají její tamější vystoupení počátkem listopadu na finále soutěže SuperModel of the World.

Iveta během slavnostního večera odzpívala přítomným hostům své skladby a vyvolala v hledišti pořádný rozruch. Nikoliv však zvoleným repertoárem, ale celkovou vizáži. Na pódium totiž přišla v růžových šatech, které jí byly pořádně těsné. "Je v nich nasoukaná jako jitrnice," znělo, podle slovenského serveru Topky.sk, uštěpačně mezi diváky v sále.

ko, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Vyhozený Jiří Pomeje: Pro Ivetu pracuji dál

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci