Teribear podporují obyčejní lidé, těší Terezu Maxovou

20.11.2009 00:00   |   Společnost
Nadace Terezy Maxové ve čtvrtek exkluzívní módní přehlídkou oslavila první narozeniny charitativního projektu Teribear, který slavná modelka odstartovala v loňském roce.

Tereza Maxová představila novou kolekci Teribear

V rámci projektu se již vybraly tři miliony korun. "Mám z toho velkou radost, každá koruna skutečně pomáhá. A moc mě těší, že nám nepřispívají jen velké korporace, ale rovněž jednotliví, obyčejní lidé," svěřila se Tereza Maxová.

Maxová zdůraznila především fakt, že částka vzešla od Čechů. "Tady se ukázala česká solidarita. Když se lidem něco líbí, prostě jdou a koupí si to. Doufám, že stejně úspěšná bude i nová zimní kolekce Teribear."

Pochvala pro kolekci Kláry Nademlýnské

Na charitativní módní přehlídce Fashion For Kids byly v pražském Obecním domě představeny také kolekce světově proslulé Vivienne Westwood a naší přední návrhářky Kláry Nademlýnské.

"Zlatá kolekce od Kláry se mi moc líbí," tvrdí Maxová a vysvětluje proč. "Je to funky, je to svěží, je to něco, co budou určitě rádi nosit nejen mladí, ale i ti starší. A navíc za dobré peníze."

Spěchala zpátky do Francie

Tereza Maxová žije v jižní Francii s tureckým podnikatelem Burakem Oymenem – otcem jejich půlroční dcery Míny – a s devítiletým synem Tobiasem, kterého má z prvního manželství s dánským tenistou Frederikem Fetterleinem. Do Česka zavítala jen kvůli nové módní kolekci a přehlídce.

"Přiletěli jsme v úterý a v pátek se zase vracíme. Jsme tu opravdu na velmi krátkou dobu. Tobíka jsme vzali ze školy, aby jel s námi a podíval se sem. Ale ve Francii nás už čekají povinnosti," vysvětlila Tereza Maxová.

ko, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Teribear podporují obyčejní lidé, těší Terezu Maxovou

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci