Tatiana Vilhelmová se od dětí vrací do divadla

11.11.2009 10:00   |   Společnost
Herečka Tatiana Vilhelmová (31) se pomalu vrací do práce. Poslední roky ji totiž zaměstnávali především její dva synové František a Cyril.

Tatiana Vilhelmová se od dětí vrací do divadla

„Ty tři roky, kdy jsem se převážně věnovala rodině, jsem prožila spokojeně a naplno se svými syny. Musím říci, že jsem si mateřství užila a cítím se v pohodě," svěřila se Vilhelmová.

Idylka končí

Teď jí rodinná idylka pomalu končí. Za nedlouho ji totiž čeká návrat do domovského divadla. „Je to tak. Kromě toho, že mám v současnosti neustále kolem nohou dvě klíšťata v podobě synů, snažím se připravovat na příchod do Dejvického divadla," potvrzuje Vilhelmová, která se objeví v Dejvicích v polovině ledna příštího roku.

Na křtiny nové knihy Velcí herci malým dětem dorazila s mladším synem Cyrilem. Toho pohádky baví a kniha věnovaná pořadateli mu udělala viditelnou radost. „Starší syn už všechny klasické pohádky zná. A protože nemá rád, když ví, jak dopadnou, musím vymýšlet pohádky nové a vlastní. Z tohoto důvodu máme vymyšlenou pohádkovou postavu jménem Mufíček, který každý večer prožívá něco nového a zvláštního," prozrazuje kreativní maminka.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Tatiana Vilhelmová se od dětí vrací do divadla

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci