Terezu Maxovou nominovali na filantropa roku

10.11.2009 00:00   |   Společnost
Modelka Tereza Maxová (38), která žije již půl roku s přítelem Burakem Oymenem, synem Tobiasem (9) a půlroční dcerou Mínou v jižní Francii, přiletěla na předávání "módních Oscarů" Elle Style Awards

Terezu Maxovou nominovali na filantropa roku

Tereza byla nominována v kategorii Žena roku, kde skončila na třetím místě. První místo obsadila herečka Jana Plodková, za ní byla druhá modelka Helena Houdová.

„Nominace mě určitě potěšila. Nečekala jsem, že na stará kolena dostanu takové ocenění," prozradila se smíchem Korzu Tereza, která je v současné době na seznamu potenciálních vítězů ještě v jiné soutěži. „Nominovaná jsem ještě na filantropa roku, a to mě, musím se přiznat, potěšilo mnohem víc," svěřila se.

Bez dětí, ale pro děti

Na galavečer Elle Style Awards dorazila modelka bez manžela a dětí. „Děti hlídá maminka. Myslím, že by nebylo vhodné brát je sebou," vysvětlila krátce před zahájením akce.

Tereza se v České republice hodlá ještě nějakou dobu zdržet. Už 18. listopadu ji totiž čeká velká módní charitativní přehlídka Nadace Terezy Maxové dětem FASHION FOR KIDS, kde se letos představí kolekce slavné módní návrhářky Vivienne Westwood. „Zatím je to v jednání, ale možná dorazí i samotná návrhářka. Vše se včas dozvíte," prozradila Maxová.

ko

Přečtěte si také

 

Diskuse: Terezu Maxovou nominovali na filantropa roku

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci