Jaké šance má Aneta ve světě?

8.11.2009 00:00   |   Společnost
Jednadvacetiletá modelka z Havířova a letošní Miss ČR Aneta Vignerová se utká v jihoafrickém Johannesburgu s kráskami celého světa o titul Miss World 2009. Bude 12. prosince mezi nejlepšími?

Jaké šance má Aneta ve světě?

„Věříme, že bude mít úspěch a že se jí podaří propracovat mezi nejkrásnější dívky světa," nezastírá ředitel Miss ČR Jiří Adamec. Podle něj by mohla zopakovat úspěch Taťány Kuchařové, která získala korunku Miss World 2006.

„Je to výrazný typ. Žádná šedá myš a dívka, která už několik let cestuje po světě a umí se o sebe postarat," připomněl Adamec. Podle něj na světových soutěžích mají šanci dívky, které na sebe umí upozornit. „Umí přeletět z místa na místo, vést dialog i chovat se na castingu. Ve své profesi se vyzná. Tato dovednost může pomoci," uvažuje dál.

Chce zaujmout šansonem

Vignerová, která si sebou veze reprezentační dres fotbalového týmu, národní kroj a samozřejmě i večerní róby od předních českých návrhářek tvrdí, že není nervózní. „To, zda zvítězím, nebude záležet na mně. Budu se snažit být přirozená, svá, na nic si nehrát a užít si to." Cítí ale zodpovědnost za to, že v cizině představí svou zemi. „Vyhrávají tam hezké dívky a když to zemi pomůže, tak je to dobře," myslí si.

Porotu, která dívky bude sledovat zhruba tři týdny, chce prý zaujmout svou přirozeností, ale také zpěvem. Stejně jako na českém finále zazpívá šanson Edith Piaf. Zpívat bude v češtině. Pro reprezentaci se musela vybavit také kyjovským krojem z Uherského Hradiště. Slavnostní garderobu připravily Liběna Rochová, Jaroslava Sedláčková nebo salon Richter, s jehož tváří je Taťána Kuchařová (majiteli jsou rodiče pražského radního, s nímž dva roky chodila).

ko, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Jaké šance má Aneta ve světě?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci