Michal David si pozval Eltona Johna

5.11.2009 00:00   |   Společnost
Zpěvák, skladatel a hitmaker Michal David (49) šokuje. V pražské O2 Areně chystá velký mejdan na oslavu svých padesátin. Hvězdou tu má být Elton John!

Michal David si pozval Eltona Johna

Michal David počítá s tím, že lístky na akci nazvanou Mejdan roku si koupí sedmnáct tisíc diváků. V programu vystoupí špičky českého showbyznysu: Helena Vondráčková, Karel Gott, Daniel Hůlka, Petra Janů, Bára Basiková a další. Uskuteční se i velká diskotéka, která bude trvat do rána.

Splní se sen o duetu?

Celý program bude bez nároku na honorář moderovat Leoš Mareš. Prý Michalovi Davidovi tak oplatí, že mu zdarma zahrál na jeho svatbě s manželkou Monikou.

„Eltona Johna (na snímku vpravo) mám nesmírně rád. Mým velkým přáním by bylo zazpívat si s ním duet Don´t Let the Sun Go Down On Me, který Elton John nahrál s Georgem Michaelem. Zatím ale nevím, jestli je to možné. Třeba má Elton ve smlouvě zakotveno, že tuhle písničku může zpívat jen s Georgem," spekuluje Michal David.

Padesátka? Je mi pětatřicet!

Zda Elton John skutečně přijede, to záleží na mnoha okolnostech.

„S jeho týmem si nyní vyměňujeme maily, oni už prostudovali i mé internetové stránky. Teď jde mimo jiné také o to, zda jim bude vyhovovat náš termín. Necháme se překvapit, během čtrnácti dnů by mělo být jasno," doufá Michal David s nadějí v hlase.

Fakt, že se stane příští rok padesátníkem, nese velmi statečně. Zcela v klidu ho nechává i skutečnost, že když bylo básníkovi Jaroslavu Vrchlickému padesát let, oslvovali jej gratulanti slovy: "Ctihodný kmete".

„Jako kmet se rozhodně necítím. Sice se říká, že padesátka je zlom, ale já si pořád myslím, že mi je tak pětatřicet," konstatuje Michal David. „Pravdou však je, že se začínám trochu hlídat a chodím každých čtvrt roku na lékařské kontroly. Ale bačkory zatím doma nemám, pořád mám jen ty pantofle."

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Michal David si pozval Eltona Johna

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci