Šok v Duetech: Ester Janečková a Kamil Střihavka ven

16.11.2009 00:00   |   TV a FILM
Soutěžní pár moderátorka Ester Janečková (36) a zpěvák Kamil Střihavka (44) dostal v dalším utkání dvojic soutěže Duety… když hvězdy zpívají nejméně hlasů a vypadl. Přitom u poroty nebyli zdaleka nejhorší.

Šok v Duetech: Ester Janečková a Kamil Střihavka ven

Soutěžní pár se představil s baladou Oh! Darling od Beatles, kterou svět zná v podání Paula McCartneyho.

Tohoto kola jsme se báli

„Kromě prvního kola, kdy jsme ještě pořádně nevěděli, jak to mezi námi bude fungovat, jsem se bála právě tohoto baladového kola. A jak je vidět, bylo to oprávněné," svěřila se moderátorka, která prý ke country a baladám nemá zrovna vřelý vztah.

„Velkou roli tu samozřejmě hraje i tréma. Nejsem profesionální zpěvačka, takže sem tam se samozřejmě stane, že se mi roztřese hlas, stáhne krk a nejsem vůbec schopna zpívat. Z toho jsem měla obavu už od začátku," prozradila dále Ester Janečková.

StarDance bez tance

O fous prohrál Rous

Zklamání

S Kamilem Střihavkou je dala dohromady dramaturgie České televize. Před soutěží se prý vůbec neznali. „Sice jsme se neznali, ale Kamilova muzika se mi už dlouho líbí. Myslím si, že je mimořádný zpěvák. Těžko jsem v soutěži mohla kopírovat jeho styl, nicméně spíš než z pohledu operního, ke kterému mám nejblíže, jsem se snažila přistupovat ke zpívání z pohledu rockerského. Jinak by to asi ani nešlo. Víc jsem totiž zpívala dole a on nahoře," vysvětlila rodačka z Prahy.

Oba jejich vyřazení ze soutěže zklamalo. Brali to ale sportovně. „Nedá se nic dělat. Alespoň všem děkujeme za podporu," prohlásil Kamil Střihavka.

Korzo
Foto: Česká televize

Přečtěte si také


Diskuse: Šok v Duetech: Ester Janečková a Kamil Střihavka ven

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci