Miss World 2008: Máte tu hezké dívky

27.10.2009 00:00   |   Společnost
Finále Miss ČR 2009 se zúčastnila i současná Miss World, Ruska Ksenija Suchinova (22). Po boku Miss World 2006 a prezidentky soutěže Miss ČR Taťány Kuchařové zasedla v porotě.

Miss World 2008: Máte tu hezké dívky

Ksenija přiletěla do Prahy již v pátek 23.října a zúčastnila se všech finálových zkoušek.

Získala už 30 milionů

„Měla jsem při té příležitosti možnost se seznámit se všemi dvanácti finalistkami a překvapilo mně, jak jsou všechny krásné," svěřila se Suchinova, jejímž hlavním úkolem bylo převzít šek z vydražené korunky a žezla Miss ČR 2009. Konečná částka obou předmětů se nakonec vyšplhala na 210 tisíc korun.

„Za dobu svého kralování jsem získala okolo 30 milionů dolarů. Navštívila jsem asi třicet zemí a jsem pyšná na to, že se mi podařilo během jednoho roku shromáždit takovou spoustu peněz zejména pro děti i pro další lidi, kteří pomoc potřebují," prozradila hrdě současná Miss World, která už v neděli brzy ráno odletěla zpět do Moskvy.

Jak uspěje Aneta?

„Pak odlétám do Abú Dhabi a do Londýna, kde na mě čeká dalších sto dvacet krasavic a kde bude velký dobročinný večer. A společně se potom spolu s dívkami přesuneme znovu do Abú Dhabi a také navštívíme Jižní Afriku," odrecitovala svůj nabitý program Ksenija, která už za dva měsíce předá korunku své nástupkyni.

Zda jí bude naše letošní vítězka Aneta Vignerová z Havířova, se dozvíme 12.prosince, kdy se uskuteční finále Miss World 2009 v Jihoafrické republice.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Miss World 2008: Máte tu hezké dívky

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci