Bohuš Matuš nezvládá vaření ani uklízení

9.10.2009 00:00   |   Společnost
Zpěvák Bohuš Matuš (36) má problém. Jeho milovaná maminka se od něj odstěhovala a on nezvládá každodenní péči o domácnost. Žádnou ženskou posilu si ale do baráku pustit nehodlá.

Bohuš Matuš nezvládá vaření ani uklízení

„Máma má právo na svůj vlastní život. Nepohádali jsme se, naopak, právě utíkám na oslavu jejích narozenin," prozradil zpěvák s tím, že maminčin věk nesmí říct.

Kuchyň je zavalena

Jeho matka prý vypadá jako třicítka, a kdyby se provalilo, kolik jí je, určitě by se na něj naštvala. „Kuchyň už je zavalená špinavým nádobím, v pokoji mám strašný nepořádek, domů nemůžu nikoho pozvat, ledaže by mi uklidil. A to od nikoho cizího nechci," přiznává Bohuš se smíchem.

Ale jak dlouho vydrží žít v tomto stavu, netuší. Třeba mu na čas pomůže dát dohromady domácnost jeho o tři roky mladší sestra Milena. „To nebude třeba, vždycky si říkám, že to druhý den hned ráno uklidím, ale pak přijdu pozdě v noci z divadla. Ráno si pospím, cítím se unavený a než se vzpamatuji, už zase někam letím," odůvodňuje zpěvák momentální situaci.

Nejsem typ na ženění

„V nejhorším případě si najdu nějakou paní, která mi občas uklidí, rozhodně nebudu kvůli uklízení a vaření hledat nějakou partnerku. Nejsem typ na ženění, ta správná doba ještě nenastala. Potřebuju volnost," míní Bohuš Matuš.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Bohuš Matuš nezvládá vaření ani uklízení

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci