Kryštof Hádek sní o nicnedělání

7.10.2009 00:00   |   Společnost
VIDEO – Herce Kryštofa Hádka (27) můžeme vidět na prknech pražských divadel Rokoko, Palace a Švandova divadla. Teď dokončil film 2Bobule a v Supraphonu načetl novelu Ostře sledované vlaky od Bohumila Hrabala. Je hodně vytížený, ale sám přitom sní o nicnedělání.

Hádek

„Nejsem ten typ, který by se třásl na každou roli, pořád chtěl jen a jen hrát a natáčet. V poslední době jsem dost pracoval, tak chci na chvíli zase nic nedělat,“ přiznává Kryštof.

„Anebo bych se chtěl zabývat jen tím, co mě vysloveně baví. Nyní jsem si vydělal na to, abych chvíli nemusel dělat vůbec," svěřil se populární Kryštof Hádek, který sice nedokončil státní konzervatoř v Praze, ale herectví pak studoval na britské London Academy Of Music And Dramatic Art (LAMDA).

Bohumil Hrabal? Je geniální!

„Dokončil jsem cédéčko Hrabalových Ostře sledovaných vlaků. Tři dny jsem točil vždycky po dvou hodinách. Je to geniálně napsaná knížka. Oproti stejnojmennému filmu režiséra Jiřího Menzela je ten Hrabalův původní text syrovější. Jsou v něm více zdůrazněny horory války, než pouze jen příběh hlavního protagonisty, nesmělého Miloše Hrmy, který si neví rady, jak přijít o panictví," říká Kryštof Hádek.

V poslední době prožil lásku s herečkou Terezou Voříškovou (19), pak se s ní rozešel, teď se prý dali zase dohromady. A ve filmu 2Bobule se s ní Kryštof dokonce oženil!

Video
Trailer z filmu 2Bobule.

„Rozhodně bych tady nechtěl prozrazovat celý příběh filmu před jeho premiérou, ani své milostné příběhy. Do kina na 2Bobule se, doufám, chodit bude a moje osobní příběhy snad nikoho zajímat nebudou," věří Kryštof Hádek.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Kryštof Hádek sní o nicnedělání

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci