Gabriela Partyšová kvůli synovi nemá čas na módu

5.10.2009 00:00   |   Společnost
Moderátorka Top Star magazínu Gábina Partyšová (30) patří mezi nejlépe oblékané celebrity. Každý týden ji můžeme vidět na televizní obrazovce v nové módní kreaci. Přitom tvrdí, že poslední dobou ani nemá čas přemýšlet o tom, v čem se ukáže.

Gabriela Partyšová kvůli synovi nemá čas na módu

„Dříve jsem si už předem vybírala modely na nejrůznější večírky. I oblečení, ve kterém běžně chodím. Detailně jsem sledovala módní trendy a chtěla být ´in´," svěřila se Gabriela Partyšová.

„Nyní už oblečení tolik neřeším, i když každý týden musím jako reportérka pořadu s celebritami přijít v něčem jiném, atraktivním.“

Syn Kristiánek – udržovač postavy

„Všechno za mě řeší módní návrháři a tvůrci Top Star magazínu. Já se pečlivě připravuji na každou reportáž a pak se zcela věnuji svému Kristiánkovi, kterému za pár měsíců budou už dva roky. Myslím, že matky nemají moc času na módu, i když by se měly snažit vypadat právě vedle dítěte co nejlépe," vysvětluje Partyšová.

Gabriela je teď ve velkém pracovním vypětí, což ukazuje i její velmi štíhlá postava. „To není dietou, ale dítětem. Kristiánek je můj udržovač postavy. Takže ani zhubnutí po porodu nebylo ničím nevynucené, a to mi vyhovuje."

Filmovou roli znala z praxe

V novém filmu Ulovit miliardáře, který režíroval Tomáš Vorel, ztvárnila Gábina roli redaktorky. Sama obdobnou zkušenost jako z filmu již má – "ulovila" milionáře Josefa Koktu, s nímž letos prožila příjemnou dovolenou v jejich nové vile na Floridě.

„Pro mě bylo filmování s Tomášem Vorlem zcela nová a velmi příjemná zkušenost. Věřím, že se zase někdy bude opakovat."

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Gabriela Partyšová kvůli synovi nemá čas na módu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci