Pamela Anderson budí rozruch tentokrát velkými dluhy

27.9.2009 00:00   |   Společnost
VIDEO – Hollywoodská sexbomba Pamela Anderson (42), proslulá svým bujným dekoltem, má podle magazínu People.com dluhy ve výši 1,1 milionu dolarů (asi 20 milionů korun). Jejími věřiteli jsou především stavební firmy a dluží i finančnímu úřadu.

Pamela

V dokumentech soudu je například zmíněno pět různých stavebních firem, které mají zástavní práva na vilu blondýny ze seriálu Pobřežní hlídka. Její dům stojí v kalifornském Malibu, ve kterém bydlí i mnozí američtí prominenti.

Největší jednotlivá nezaplacená částka činí 674 043 dolarů (asi 12 milionů korun) za práci a materiál při renovaci vily. Na daních a pokutách dluží Pamela Anderson dalších 252 360 dolarů (kolem pěti milionů korun).

Video

Pamela Anderson se kromě kultovního seriálu Pobřežní hlídka (na videu) proslavila rovněž v magazínu Playboy, jehož titulní stranu ozdobila celkem dvanáctkrát.

V posledních letech proslula zejména bouřlivým soužitím s rockerem Tommym Leem, se kterým se po rozvodu k sobě nakrátko vrátili a s nímž má dva syny – třináctiletého Brandona a o půldruhého roku mladšího Dylana.

rav
Foto: People.com

Přečtěte si také


Diskuse: Pamela Anderson budí rozruch tentokrát velkými dluhy

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci