Václav Noid Bárta: Alenka, sport a vězení

25.9.2009 00:00   |   Společnost
Zpěvák, muzikant, herec a sportovec Václav Noid Bárta (28) se do minulosti už nechce vracet a ani hovořit o vztahu s Lucií Bílou. „Na Lucku se mě neptejte, je to historie. nebudu o tom mluvit. Jsem šťastně zamilovaný, a to je nejdůležitější," kategoricky řekl Noid.

Václav Noid Bárta: Alenka, sport a vězení

Současnost pro Václava Noida Bártu znamená především jeho nová přítelkyně Alena Jáklová. Díky ní získal i roli v připravovaném filmu o zřejmě nejznámějším vězni Jiřím Kajínkovi.

„Tak úplně protekčně to zase nebylo. Kdybych se režisérovi do filmu nehodil, nebo kdyby usoudil, že jsem poleno, asi bych nehrál," vysvětluje Noid, který ztvárnil roli Kajínkova spoluvězně.

Do vězení jen na návštěvu

Několik dnů se natáčelo i ve věznici a Vašek si z tohoto prostředí odnesl smíšené pocity:

„Natáčení v autentickém prostředí bylo fajn. Ale na druhou stranu jsem si říkal, že v takových prostorách bych se chtěl ocitnout jedině tak jako návštěva a nikoliv jako zdejší obyvatel."

Když má Noid čas, věnuje se sportu. Pracoval na kondici a s vervou se pustil do čtyřhry ve stolním tenisu. Ten miluje a věnuje se mu vždycky, když vyšetří trošku času.

Fotbalisté netuší, oč přišli!

„Samozřejmě si rád zahraju také fotbal, provozoval jsem ho i závodně. A je jen škoda, že trenéry věhlasných týmů jsem svými výkony neoslovil. Byl jsem technik a kanonýr, jakých je na našich hřištích pomálu. Střílel jsem góly jako na běžícím pásu a mnohdy jsem se trefil i do soupeřovy branky," dodal se smíchem.

Ani golf či minigolf nejsou pro Noida úplnou neznámou. Všechno, kde se hraje s míčem nebo míčkem, chce prostě vyzkoušet a vypilovávat, aby se prý mohl úspěšně postavit každému soupeři.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Václav Noid Bárta: Alenka, sport a vězení

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci