Martině Hingisové nepomohl v tanci ani mistr světa

20.9.2009 00:00   |   Společnost
Výbuch, ale údajně žádné zklamání. No, věřme tomu. Martina Hingisová (29) jistě umí brát i porážky sportovně. Někdejší tenisovou královnu vyprovodili britští televizní diváci ze soutěže celebrit Strictly Come Dancing hned v prvním kole.

Martině Hingisové nepomohl v tanci ani mistr světa

Martina Hingisová vstoupila do britské obdoby naší taneční soutěže StarDance... když hvězdy tančí společně s Matthewem Cutlerem, amatérským mistrem světa v latinskoamerických tancích. Ani to, ani dřina v tréninku však vítězce pěti grandslamových tenisových turnajů nebyly nic platné.

Porota Martině vystavila Stop již po úvodní rumbě. Vytkla jí celkové držení těla a hlavně rukou, které prý byly příliš rozevláté...

„Byla to skvělá zkušenost, moc jsem se naučila. Asi bych se ale měla vrátit do Londýna na pár dalších lekcí," reagovala Martina Hingisová.

V podstatě tak napodobila kajakářku Štěpánku Hilgertovou – ta se s českou StarDance... když hvězdy tančí rozloučila také po prvním kole.

Poté, co Martina Hingisová, která ukončila tenisovou kariéru v roce 2007 po pozitivním testu na kokain, opustila Strictly Come Dancing, tak v soutěži přesto ještě zůstali další sportovci: slavný překážkový žokej Richard Dunwoody, profesionální mistr světa v boxu Joe Calzaghe, olympijská reprezentantka ve skoku do dálky Jade Johnson a někdejší hráč kriketu Philip Tufnell.

rav, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Martině Hingisové nepomohl v tanci ani mistr světa

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci