Proč se vicemiss Zina Šťovíčková klepe jako ratlík?

16.9.2009 12:00   |   Společnost
Českou vicemiss Zinu Šťovíčkovou (18) čeká měření krásy na mezinárodní soutěži Miss Intercontinental v běloruském hlavním městě Minsku, kam se sjedou dívky z celého světa.

Proč se vicemiss Zina Šťovíčková klepe jako ratlík?

Zina Šťovíčková si zatím nijak nervozitu nepřipouští. Ovšem už nyní ví, na co se celých čtrnáct dnů bude těšit.

Žádná není favoritka

„Před soutěží se snažím za každou cenu zůstat klidná. Šílená a nezvladatelná nervozita na mě přijde těsně před tím, než mám udělat první krok a vstoupit na pódium. To se klepu jako ratlík," svěřila se Šťovíčková.

Svých konkurentek se však nebojí. Už si je stačila "obhlédnout", avšak vážnou sokyni prý mezi nimi nezaznamenala.

„Osobně děvčata neznám, ale samozřejmě jsem si prohlédla jejich fotky. Z nich na mě žádná nezapůsobila jako nepochybná favoritka. Uvidím na místě," zhodnotila sebevědomě situaci.

Nejsem stýskací

Na finále Miss Intercontinental, které bude trvat čtrnáct dnů, se Zina Šťovíčková vybavila šaty z dílny módní návrhářky Jiřiny Tauchmanové. Na rozdíl od některých svých kolegyň nás ale srdceryvné loučení před objektivy bulvárních fotoaparátů nečeká: „Nejsem stýskací typ!" tvrdí Zina.

„Čtrnáct dní je ještě málo," zažertovala dlouhovlasá brunetka a dodala: „Velice ráda cestuji, takže se zabavím poznáváním nových zemí. Ale co mi opravdu začne po čase chybět, je česká kuchyně. Vždycky se už nemohu dočkat pravých českých knedlíků!"

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Proč se vicemiss Zina Šťovíčková klepe jako ratlík?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci