Bára Štěpánová: Jsem lepší manželka, než milenka

23.9.2009 00:00   |   Společnost
Herečka Barbora Štěpánová (49) se před dvěma měsíci provdala ze svého dlouholetého partnera Miroslava Barabáše (46) a manželství si moc pochvaluje.

Bára Štěpánová: Jsem lepší manželka, než milenka

„Pro mě je daleko lepší být vdaná paní, než žít s někým na hromádce. Anebo být něčí milenka. Je to prostě úžasné! Cítím se důležitá, zejména když se nyní představuji jako Bára Barabáš Štěpánová," svěřuje se herečka.

Patronkou piva

Nyní se Bára stala patronkou oslav 250. výročí vzniku proslulého irského piva Guinness, které je součástí světové pivní kultury.

„Normálně pivo vůbec nepiji, jen občas si dám klasické plzeňské jako lék po nějakém mejdanu. Ale pivo Guinness jsem objevila v Anglii. Tam dávají do panákové sklínky Baby Guinness po dvou deckách, takže mi docela zachutnalo. Je totiž lehce nasládlé," vysvětluje Bára.

Na guláš jsou přece hospody nebo maminka!

A protože součástí oslav 250. výročí irského piva jsou rovněž dva kulinářské festivaly S gulášem kolem světa a Festival irské kuchyně, ochutnala Bára Štěpánová jeden z irských gulášů.

„Byl výborný, ale doma guláš vůbec nevařím. A ani vlastně nevím, jak se připravuje. Vařím leccos, ale tohle neumím. Na guláš jsou přece hospody nebo maminka," myslí si Štěpánová.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Bára Štěpánová: Jsem lepší manželka, než milenka

školní sraz

6.11.2010   |   14:46   |   od: Tomáš Kloubek
Ahoj Báro. Zveme tě na školní sraz naší třidy 9.B. na Zámečku, tak se ozvi. Tomáš Kloubek
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 6. 11. 2010 14:46
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci