Marta Jandová chce dítě, ale nemá s kým

30.9.2009 00:00   |   Společnost
VIDEO – Zpěvačka Marta Jandová (35) je teď sama. A nad spekulacemi některých médií, že má novou lásku, se docela dobře baví. „Nechápu, kde novináři ty informace berou. Dokonce jsem viděla i fotky svého údajného milence – a já ho přitom vůbec neznám!“

Jandová

„Vedle toho kluka na fotkách, který má být mým milencem, jsem seděla při pokeru. Náhodou nás tam někdo vyfotil a zbytek si vymyslel," říká se smíchem porotkyně soutěže Česko Slovenská SuperStar.

Dcera rockera Petra Jandy, šéfa kapely Olympic, má za sebou několik nevydařených vztahů, včetně šestiletého manželství.

„Naposledy jsem byla hodně zamilovaná na začátku léta. Plánovali jsme toulky po jižních Čechách, ale nakonec z toho sešlo. Dohodli jsme se, že to nemá smysl. Měli jsme jiný pohled na život a v takovém případě začínat vztah nemá cenu," vysvětluje Marta Jandová.

Co řekly karty,
to je tajemství

Marta Jandová chtěla dokonce navštívit i zpěváka a producenta Michala Davida, nechat si vyložit karty a poradit, jak nového partnera "ulovit".

Michal David je synovcem známé kartářky Dagmar Kludské a vykládání karet patří i mezi jeho koníčky. Co ale karty Martě řekly, nikomu neprozradit nechce.

„Každý muž, se kterým jsem chodila, byl úplně jiný. A vůbec byli dost odlišní. Je mi vlastně jedno, jestli to bude blonďák nebo černovlasý, bude mladý nebo starší, ani na výši jeho konta mi nezáleží," dušuje se zpěvačka.

Tátova Anežka je prostě nádherná

Černovláska doufá, že po skončení Česko Slovenské SuperStar bude mít mnohem více času na osobní život.

To však Martu zase čeká účinkování v muzikálu Mona Lisa a divadelní zkoušky muzikálu Baron Prášil, kde získala jednu z hlavních rolí. Navíc si chce i nadále občas odskočit koncertovat se svou německou skupinou Die Happy.

A protože je úplně nadšená ze své malé sestry Anežky, není vyloučeno, že nám přichystá překvapení.

„Anežka je prostě nádherná. Nezastírám, že toužím také po dítěti, ale zatím nemám s kým," směje se Marta Jandová. Přesto vyhrožuje, že Petr Janda se může vnoučete dočkat už příští rok. Pokud ale Marta najde toho pravého.

Video
Dotyky slávy – Marta Jandová s otcem Petrem Jandou, šéfem kapely Olympic.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Marta Jandová chce dítě, ale nemá s kým

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci