Vendula Svobodová: Bulvár lže! Jsem šťastně vdaná

1.10.2009 01:00   |   Společnost
Po rodinných tragédiích, které Vendula Svobodová (37) prožila, prý nastal v jejím životě šťastný obrat. Jako prezidentka Kapka naděje se raduje, že se nadačnímu fondu daří i navzdory probíhající hospodářské krizi. Navíc se Vendula před pár dny provdala za podnikatele Patrika Auše (31).

Vendula Svobodová: Bulvár lže! Jsem šťastně vdaná

Za Patrika Auše se Vendula Svobodová provdala tajně po více než dvouleté známosti. „A to byly ještě v době naší svatby plné noviny blábolů, jak jsme se pohádali, rozešli. A že jsem zase na dně," dodává čerstvá novomanželka.

Kapka naděje nevyschla

Vendula Svobodová, která nyní přibrala pár kil a jen kvete, má i další důvod k radosti: „V Kapce naděje jsme hospodářskou krizi zatím nezaznamenali. Firmy se na nás s penězi stále obracejí, protože vědí, že náš nadační fond dělá dobrou práci, že jejich darované peníze přijdou tam, kam opravdu mají."

„Například jsme teď získali dva a půl milionu korun od jedné velkorysé firmy pro Kliniku dětské hematologie a onkologie v pražské Fakultní nemocnici Motol na nákup speciálního robota. Peníze našich sponzorů putují vždycky na opravdu důležité věci. A já jsem šťastná, že se Kapce naděje stále daří."

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Vendula Svobodová: Bulvár lže! Jsem šťastně vdaná

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci