Řekni, televize, která je nejkrásnější?

22.10.2009 00:00   |   Společnost
Komu předá loňská královna krásy Zuzana Jandová (21, na snímku) vládu? To se dozvíme tuto sobotu, kdy finále Miss České republiky hostí obrazovka ČT1.

Řekni, televize, která je nejkrásnější?

Na co se máme při 21. ročníku tradiční soutěže krásy těšit? „Finále Miss České republiky tentokrát dozná výrazných změn: noví moderátoři Miroslav Etzler a Miroslav Šimůnek, dokument ze Školy Miss ČR v Dubaji, hlavní téma 'charita' a zejména nové finalistky, z nichž se jedna stane XXI. Miss České republiky 2009 a za několik dnů nás odletí reprezentovat do Johannesburgu na Miss World 2009,“ říká hlavní odborný poradce – předseda dozorčí rady Miss ČR Miloš Zapletal.

Na programu finálového večera v Clarion Congres Hotel Prague jsou soutěžní disciplíny (módní přehlídka, volné disciplíny, promenáda v plavkách), superfinále čtyř postoupivších a vyhlášení vítězek. Účinkují Karel Gott, Pavel Šporcl, Lucie Bílá, Eva Herzigová, Taťána Kuchařová a další.

Dvanáct krásných dívek bude hodnotit odborná porota, která vybere novou Miss České republiky pro rok 2009. Samozřejmě se budou udělovat i další tituly – Miss Nej hlas, Internet, Sympatie, Silueta, Talent a Elegance.

V přestávkovém programu nabídne Česká televize v dokumentu Se Školou Miss za školou v Dubaji medailonky 16 semifinalistek, klip písně Lucie Bílé Beng beng a mnoho dalších zajímavostí.

rav, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Korzo a Miss-ČR.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Řekni, televize, která je nejkrásnější?

no predsa my, ženy pro ženy v každom veku

22.10.2009   |   21:35   |   od: zuzana machýčková
nesmieme si myslieť, že po 50. sme menejcenné... my sme a budeme vždy praktické a usmievavé, dobrosrdečné a nebojácné... a ženy pro ženy bi si mali pomáhať a poradiť ktorá je na tom špatne...
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 22. 10. 2009 21:35
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci