Demi Moore: Nikdy jsem plastiku neměla!

2.9.2009 00:00   |   Společnost
Herečka Demi Moore (46) radikálně odmítá zvěsti, že by si snad ke svému vzhledu dala pomoci od plastických chirurgů. Její blízcí přátelé jsou ale přesvědčeni, že za různé operace tváře i těla už diva utratila v přepočtu skoro 6 milionů korun.

Demi Moore: Nikdy jsem plastiku neměla!

Demi nedávno v rozhovoru přiznala, že se cítí dost mladá na to, aby měla další dítě. To, že prodělala plastické operace, ale kategoricky odmítá.

Podívejte se na fotogalerii

Nedávný sex-symbol a jedna
z nejkrásnějších hereček se změnila.

Sharon Stone je zbrusu nová

Plastické operace se mi nelíbí

„Je to naprostá lež, nikdy jsem si nic svém těle nenechala chirurgicky předělávat. Ale na druhou stranu bych nechtěla soudit nikoho, kdo plastiku prodělal. Nelíbí se mi však představa plastických operací, které mají zastavit stárnutí. Je to jen způsob, jak bojovat proti vlastním neurózám. Skalpel vám štěstí nepřinese," myslí si herečka.

Současně ale přiznává, že až se jednou rozpláče při pohledu na to, jak vypadá, asi takto mluvit přestane. „Teď mi vyhovuje vypadat jako dobře vyhlížející žena mého věku. Nemusím vypadat na třicet," řekla Demi reportérům listu Daily Mail.

Může vás zajímat

Nový hit: Bradavky jako Victoria

Kdo má pravdu?

Ti, kdo tvrdí, že Demi Moore nemluví pravdu, zveřejnili, že herečka za plastiky utratila během posledních deseti let naopak hotové jmění. Prý hlavně proto, aby držela krok se svým o šestnáct let mladším manželem Ashtonem Kutcherem (31).

Ashton je její třetí manžel. Poprvé se vdávala za Freddyho Moorea, pak si vzala Bruce Willise, s nímž má tři dcery.

Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Demi Moore: Nikdy jsem plastiku neměla!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci