Zuzana Belohorcová se dala na cvičení

1.9.2009 00:00   |   Zdraví a krása - TĚHOTENSTVÍ A POROD
Moderátorka Zuzana Belohorcová (33), která čeká s přítelem, podnikatelem Vlastou Hájkem, svého prvního potomka, se dala na cvičení. Nejedná se prý ale o žádné náročné cviky, jde spíš jen o lehké protahování.

Zuzana Belohorcová se dala na cvičení

„Rozhodně necvičím žádný fitness, jde o klasické těhotenské cvičení. Teprve se do něj ale pořádně dostávám. Začínám čtvrtý měsíc těhotenství a předtím jsem kvůli silné alergii cvičit nemohla," vysvětlovala moderátorka.

Klid, moře a obchody

Jakýkoli pohyb jí zakázala její gynekoložka. A Zuzka se ji rozhodla na slovo poslechnout. Odmala totiž trpí silnou alergií, která se jí v těhotenství ještě mnohonásobně zhoršila, a Zuzka se bála, že by mohla přijít o miminko.

„Doktorka mi zakázala věnovat se do třetího měsíce jakýmkoli náročnějším aktivitám. Měla jsem jen odpočívat a moc se nenamáhat. Jejích rad jsem samozřejmě uposlechla a dala si od všeho pauzu," tvrdila.

Protože na její alergii působí blahodárně mořský vzduch, vyrazila Zuzka s Vlastou a svými rodiči na dovolenou na Kypr. Tady načerpala nové síly a po návratu se opět vrhla do práce. I když jen nepatrně. Příteli Vlastovi pomohla připravit narozeninovou party jejich společného obchodu s módní značkou Faith a také otevřít novou kavárnu v Ostravě.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Zuzana Belohorcová se dala na cvičení

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci