Sex ve městě 2: Kamarádky si jdou po krku

25.8.2009 00:00   |   Společnost
Druhý film, vycházející z populárního seriálu Sex ve městě se nyní ocitl v ohrožení. A to se ještě ani nezačalo s natáčením. Hlavní vinu na tom prý nesou divy Sarah Jessica Parker (44) a Kim Cattrall (53), které si neúnavně jdou po krku.

Sex ve městě 2: Kamarádky si jdou po krku

Představitelka Samanthy, tedy Kim Cattrall (na titulním snímku vpravo – vlevo je Sarah Jessica Parker), se zotavuje z rozchodu s kanadským kuchařem Alanem Wysem. Byla s ním pět let a těžce konec vztahu nese... a Sarah Jessica prý pro její situaci nemá moc pochopení.

Atmosféra je mrazivá

„Sarah je příliš zaměstnaná a nemá čas starat se o Kim a její soukromé problémy. Kim je skleslá a trochu lítostivá a k tomu jí Sarah víceméně řekla, ať se kouká sebrat. Kim to nevzala moc dobře a atmosféra je teď dost mrazivá. Mluví spolu jen, když je to naprosto nevyhnutelné. Producenti doufají, že se hádka dál nevyhrotí a neohrozí celé natáčení. Obě jsou to profesionálky, ale jako ženy jsou naprosto rozdílné," prozradil jeden z členů filmového štábu.

Podle listu Metro to není poprvé, co se mezi herečkami ze Sexu ve městě vyskytly rozbroje. V červenci se například Sarah Jessica Parker nepohodla s Cynthií Nixon, která hraje Mirandu. Odmítla se totiž zúčastnit demonstrace na podporu homosexuálů.

Producenti Sexu ve městě 2 teď hledají představitele menších rolí v New Yorku a stále doufají, že by už brzy mohli začít točit.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Sex ve městě 2: Kamarádky si jdou po krku

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci