Petr Janda má třetí dceru

3.8.2009 00:00   |   Společnost
Do třetice všeho dobrého, může si říkat čerstvý otec Petr Janda (67). Kytaristovi a zpěváku legendární kapely Olympic se totiž v neděli večer narodila třetí dcera. Manželka Alice i holčička Anežka Petra se těší dobrému zdraví.

Petr Janda má třetí dceru

„Je to jeden z mých nejšťastnějších okamžiků v životě," přiznal hudebník.

JAK JANDOVI ČEKALI NA ANEŽKU

Manželka Alice Jandová, kterou přišel podpořit do pražské podolské nemocnice přímo na porodní sál, rodila přirozeným způsobem téměř pět hodin.

Pupeční šňůru přetřihl sám

„Poprvé jsem viděl na vlastní oči zázrak zrození nového života. Byl to neuvěřitelně silný a emotivní zážitek. Neváhám říct, že jsem u porodu zřejmě prožil jeden z nejkrásnějších okamžiků svého života. Mám nádhernou dceru a báječnou manželku. Jsem nesmírně šťastný," svěřil se Petr Janda.

„Porod proběhl velmi rychle a všechno bylo v absolutní pohodě. Anežku jsme na svět vítali společně s Alicí a lékaři mě na závěr nechali, abych přestřihl pupeční šňůru. Na ty okamžiky nikdy nezapomenu," dodal.

Šéf kapely Olympik má z předchozích vztahů dvě dcery – sedmnáctiletou Elišku a pětatřicetiletou Martu, která vystupuje jako zpěvačka německé skupiny Die Happy.

rav, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Petr Janda má třetí dceru

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci