Spánek v náruči hebkého modalu

9.1.2024 00:00   |   Styl
Je to přírodní materiál a mezi odborníky se mu přezdívá umělé hedvábí. Vyrábí se z celulózy bukového dřeva, je to vlastně druh viskózy. Na těle se nosí velmi příjemně.

Modal

V harmonii s přírodou

Už jste někdy zkusila zajít do lesa a obejmout na pár minut pořádný strom, třeba lípu, buk nebo dub? Cítit a přijmout jeho sílu, klid a energii?

Že ne? Nepatříte k takovým nadšencům? Dobře, chápeme, tak to zkuste opačně – vklouzněte doma v posteli do náruče z bukového dřeva.

Zvolte pro svůj spánek či relaxaci přírodní vlákno modal.

Modalová něha

Modal je přírodní materiál, vyrábí se z celulózy bukového dřeva a je to vlastně druh viskózy.

Na těle se nosí příjemně, je velmi lehký, vzdušný, navíc skvěle odvádí pot a vlhkost a nemačká se tolik jako jiné materiály. Výrobci prádla z něj rádi šijí spodní prádlo - košilky a pyžama.

Modalová vlákna mají hladký a jemný povrch, což umožňuje docílit u textilie příjemného hedvábného lesku, zářivých stálých barev a stejnoměrného povrchu.

Na omak je úplet z modalu velmi jemný, ale přitom dostatečně pružný a odolný. Svou měkkost a zářivé barvy si modal udržuje i po opakovaném praní, což je velkým pozitivem.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Hlavně v zimě nevyschnout. Víme, jak na to
Jak kontaktní čočky s líčením
Slaďte barvu očí s barvou šatů!

Relax a spánek

Jak lépe využít bonusy přírodních materiálů než pro chvíle odpočinku? A noční košilky z modalu jsou ideálním řešením.

Musí přece být měkoučké, jemné, prodyšné a příjemné na tělo.

A samozřejmě musí mít i atraktivní design – nešlo by to bez luxusní krajky či výšivky, ozdob, průstřihů, zavinovacího efektu, řasení a dalších rafinovaných prvků.

Sexy a zároveň pohodlný by měl být i střih. Líbí se nám hlavně krajky kolem výstřihu a na rukávech, ale velmi přitažlivé jsou krajkové průstřihy v pase.

Odhalí, naslibuje i krásně uspí...

Zdroj foto: triola.cz

zt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Spánek v náruči hebkého modalu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci