Vztah na dálku: Je to konec, nebo snad ne?

zpět do příběhů
3.12.2010 00:00   |   Příběhy
Celý rok a půl jsme měli s přítelem přímo pohádkový vztah. Sice na dálku, jelikož je cizinec, ale snažili jsme se vidět co nejčastěji.

Odloučení jsme vždy velice těžce nesli oba, avšak v kontaktu jsme byli neustále. Rozuměli jsme si po všech stránkách a plánovali společnou budoucnost, až za půldruhého roku dokončím dálkovou školu.

Ještě před pěti měsíci, kdy jsem u přítele byla, se všechno jevilo v naprostém pořádku. On si však ze dne na den našel jinou dívku.

Říkal, že mě miluje i přesto, že už měl dávno jiný vztah. Osobně mi to nebyl schopen říci.

Rozhodla jsem se proto za ním vypravit. Jela jsem k němu a bylo domluveno, že si vše vysvětlíme z očí do očí.

Přítel se ale celý týden kontaktu vyhýbal. Když jsme se nakonec sešli, tak řekl, že na mě má čas pouhých deset minut, jelikož musí za kamarádem (za novou přítelkyní).

A ještě navrhl, abychom si dali půldruhého roku pauzu, než dodělám školu. Od té doby v kontaktu nejsme.

Já se psychicky zhroutila. Jsem na silných antidepresivech a od sebevraždy mě odrazuje naděje, že si třeba uvědomí, co udělal. Před měsícem se prý zasnoubil a s novým vztahem začal znovu kouřit (kvůli mě přestal).

Z DALŠÍCH PŘÍBĚHŮ

Bojím se, že si něco udělá! Mám ho vzít zpátky?
S druhým sňatkem přišly zoufalé problémy
Kvůli manželovým dcerám myslím na rozchod
Mám smůlu na partnery. Vždycky potkám exota

Dokonce jsem byla i u kartářky, která mi kdysi tohoto muže předpověděla. Sama tomu nemohla uvěřit a řikala, že se vrhne do něčeho, co nefunguje už teď. Bez lásky.

Za čtrnáct dní se s přítelem nejspíš setkám, jelikož u něho mám nějaké osobní věci. Jak se k němu mám chovat? Bojím se toho, co bude!

Chci ho zpátky a nevím, co dělat, aby se mu rozsvítilo. Jsem naštvaná na sebe, že se s tím nedokáži vyrovnat a psychicky to nezvládám.

Máme ještě naději? Je to konec, nebo snad ne?

Renata

Diskuse: Vztah na dálku: Je to konec, nebo snad ne?

Ten pravý?

21.12.2012   |   00:51   |   od: katka
Nieje to koniec... na svete je veľa lepších mužov ako je tvoj priateľ... Ja som so svojim bola 6 rokov a po 6 rokoch som zistila, že to nieje ten, s ktorým chcem stráviť môj celý život... Takže možno ani pre teba to nieje ten pravý... A určite t'a niekde čaká ten pravý, ktorému bude na tebe záležať... Pozri, ja si to beriem takto, aspoň mne to pomáha.. .Ak Boh bude chcieť, aby sme spolu boli, tak budeme... ak nie, tak nie...A biť sa s nikým nebudem, ani nemám... Vykašli sa naňho a ži svoj život... Najdi si priateľa, choď von a uvidíš, že zabudneš... Ak ťa naozaj ľúbil a ľúbi, tak vie, kde ťa ma hľadať a sám príde... ak nedojde, tak nie... Ale život aj tak ide... Každý deň:)
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 21. 12. 2012 0:51
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci