Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Dvoubarevné maso
Ingredience
Vepřové uzené koleno, hovězí oháňka, 2 cibule, 4 řapíkaté celery, 4 rajčata, olej, 3–5 stroužků česneku, 3 chilli papričky nebo lžička sušeného chilli, hovězí bujón z 1 nebo 2 kostek, 1 lžíce worcesteru, vinný nebo balzamikový ocet.Příloha
Chléb, pečivo.
Postup přípravy
V papiňáku rozehřejeme olej a osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli s kousky rajčat, paprikou a chilli. Po pěti minutách přidáme omyté spařené koleno a oháňku. Necháme dusit.
Přilijeme vývar a vaříme, dokud maso nezměkne.
Koleno a oháňku vykostíme, nakrájíme a vložíme do polévky. Podle chuti okořeníme, zakápneme vinným octem a worcesterem.
Podáváme v hlubokém talíři. Porci obou mas přelijeme trochou vývaru, který rozvařením zeleniny a cibule zhoustl.
Podělte se s námi
Diskuse: Dvoubarevné maso
ČÍST VŠE / REAGOVAT