Diskuse ke článku:
Zdravá kuchyně začíná zdravým nádobím

zpět na článek

Přidat příspěvek

Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!





ještě zbývá znaků

14 + 4 =
Přidat příspěvek
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!
4

Kvalitní pánev

18.12.2020    |    00:09    |    od: Renata    |    reagovat
Mám doma také indukční sporák, takže jsem vybírala pánev na indukci. Mám konkrétně pánev od značky zgastro .cz. Podívejte se na jejich stránky, určitě si něco vyberete.
3

Kvalitní pánev

17.12.2020    |    00:12    |    od: Iveta    |    reagovat
To mě zajímá, já jsem vždy pánev myla ručně, protože tak to doporučoval výrobce. Netušila jsem, že se vyrábí i pánve vhodné do myčky. Jakou máte vy? A máte pánev na indukci nebo klasický sporák? Já mám doma indukci, takže to bude asi problém…
2

Kvalitní pánev

15.12.2020    |    16:52    |    od: Renata    |    reagovat
Já můžu doporučit určitě titanový povrch. Mám doma jednu titanovou pánev a jsem s ní hodně spokojená. Ke smažení používám opravdu jen kousek tuku a hlavně jsem vybírala i takovou pánev, kterou bych mohla mýt v myčce.
1

Kvalitní pánev

14.12.2020    |    21:33    |    od: Iveta    |    reagovat
Nedávno jsem se začala zajímat celkově o zdravé vaření, takže sháním nějakou pánev, na které by se dalo smažit s minimem tuku. Keramický povrch pánve mi ale nevyhovuje, takže se dívám po nečem jiném.


Reagovat na příspěvek č.
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci