Diskuse ke článku:
Jak zvládnout skutečné zlobidlo

zpět na článek

Přidat příspěvek

Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!





ještě zbývá znaků

72 + 1 =
Přidat příspěvek
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!
4

Co poradíte?

26.11.2013    |    18:32    |    od: Jana    |    reagovat
Dcera odešla od manžela s devítiletým synem (mým vnukem), který se ale vůbec nechce smířit s tím, že už se k otci nevrátí a chová se jako smyslů zbavený. Nechce se učit, matce nadává a stále vychvaluje tátu, protože dříve se nemusel učit jako nyní a stačilo to. Oba křičí a denně jsou hádky - není možné s vnukem po dobrém ani po zlém vyjít. Dcera odešla, protože ji manžel bil a psychicky týral, ale vnuk má přitom svého otce jako vzor.
3

Kam to až zajde?

9.9.2013    |    16:44    |    od: děda    |    reagovat
Jsem šedesátiletý děda. Občas jsou u nás "odloženi" oba vnuci. A ten starší, pětiletý, je velice vynalézavý. Pominu-li nálady, že to červené v jídle nechce, kdy barva se mění s momentálním duševním rozpoložením, pak můj názor, že u večeře nemusí sledovat s otevřenou pusou seriál Kobra 11, je evidentně zcestný. Babička se čertí, proč jsem vypnul televizi. Můj názor, že pětileté děcko nemusí mezi sousty guláše zírat na hořící auta a zakrvácené mrtvolky, je brána jako zlomyslnost, že mladému pánovi odpírám nějaké potěšení.
Vynalézavost mladého pána zašla velmi daleko. Dědek "Herodes" chce abych si uklidil hračky? No, počkej dědku, já ti zatopím. A začal jsem nacházet v obýváku na koberci loužičky... Protože mám dva pejsky, padlo hned podezření na ně. Babí mně dala "kouř", vydrbala fleky kyselým zelím, já vyplatil oba psy.
Ale, světe div se, jednou byla louže na kraji sedačky, což mně zaujalo, jak to technicky malý pejsek zvládl. Další mokrý flek potom byl na patře v hostinské ložnici. Já blbec lezl s baterkou po půdě a hledal místo, kudy zatéká do pastoušky. A ejhle, pak jsem přistihl mladého pána, jak čůrá za křeslo - pindíka jen tak povystrčeného a čůral na nohu od křesla. Ale babička tomu dodnes nevěří, že by její andílek byl něčeho takového schopný.
Prostě, pomsta "dědkovi" byla sladká za jeho pošetilé požadavky na třeba úklid hraček, chování při jídle, úmyslné ničení věcí - zkrátka, takové ty dospělácké malichernosti. Kam až msta mladého pána zajde?
2

Čemu se divíte?

28.12.2009    |    13:01    |    od: QDP    |    reagovat
Prosazovat se bezohledností a pěstmi na úkor druhých a poctivých nás naučila polistopadová tzv.demokracie. V dnešní době se takoví jedinci považují za úspěšné a schopné se o sebe postarat.
Jde o pokřivené životní hodnoty, peníze na prvním místě, nenávist a prudké zhoršení mezilidských vztahů.
1

Jedna dobře mířená

7.10.2009    |    19:30    |    od: pada    |    reagovat
Jedna dobře mířená a v pravou chvíli vyřeší víc, než roky vysvětlování...


Reagovat na příspěvek č.
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci