BÝK (21. 4. – 21. 5.) pro rok 2017

20.12.2016 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Rok 2017 bude pro Býky více než solidní. Sem tam se objeví nějaké překvapení, ale pořád to bude v poklidné normě. Bude to i rok rozhodnutí a velkých změn.

horoskop

ONA

Může vás zaskočit nějaký zdravotní problém, který nakonec uvítáte, protože vás donutí ke změně uvažování o svém životě i těle.

Vypořádáte se tak nejen s nadbytečnými kily, chronickými obtížemi, ale také pro sebe objevíte nový životní styl, který vás osloví a duševně obohatí.

I ty, které jste zapřisáhlé materialistky, osloví některé alternativní či dokonce duchařské směry a s razancí vlastní vám, Býčicím, prověříte jejich účinnost.

Když už budete v rozletu, neopominete provést prověrku své spokojenosti v zaměstnání. A jestliže nedopadne dobře, směle zariskujte a najděte si práci svých snů.

Nechte průchod své tvořivosti a klidně se vydejte i do vod, po kterých jste jen nesměle pokukovaly. Finančně rozhodně strádat nebudete. To ale neznamená, že zanevřete na přehled o svých financích, to byste o ně zase rychle přišly!

Ani v lásce nebudete mít nouzi o ctitele. Nezadané objeví toho pravého, bezdětné se stanou matkami a vztahy v krizi se dořeší k oboustranné spokojenosti.

ON

Budete prosperovat ve své práci a klidně se pusťte do rozšiřování svého podnikání. Všichni, co vám házeli klacky pod nohy, jako zázrakem ustoupí nebo jim dojde dech, zatímco vy ho naberete!

Nebojte se být tvořiví a realizovat své plány, ani se nebojte půjček a investic. Jen si hlídejte, aby vaše rozhodnutí byla po zralé úvaze a nestála na vodě. Proto důvěřujte především sobě a nenechte si nic nakukat.

Naopak dobře naslouchejte hlasu opravdových znalců, které máte prověřené. Vylepšování postihne i vaše bydlení a nejeden z vás, Býků, si začne stavět svůj dům.

Bude to zapotřebí, protože budete chtít založit rodinu, stvrdit svou lásku sňatkem, nebo si konečně splnit sen a na důchod si zrekonstruovat byt či venkovské sídlo.

Budete se cítit neporazitelní a bude to znát i ve vztahu druhých k vám. Budete autoritou, která ohromí svými schopnostmi. Může vás proto překvapit, že jedinou slabinou je vaše zdraví, které musíte přestat zanedbávat.

Ale i to rychle napravíte. Postačí třeba jen změna životosprávy.

        Velký horoskop portálu ŽenyproŽeny.cz 
                 CO NÁS ČEKÁ V ROCE 2017

BERAN (21. 3. – 20. 4.)
BÝK (21. 4. – 21. 5.)
BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)
RAK (22. 6. – 22. 7.)
LEV (23. 7. – 22. 8.)
PANNA (23. 8. – 22. 9.)
VÁHY (23. 9. – 23. 10.)
ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)
STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)
KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)
VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)
RYBY (21. 2. – 20. 3.)



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci