Bridget Jonesová potřetí, tentokrát s miminkem

6.9.2016 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez partnera, ovšem jak název nejnovějšího dílu slavné série napovídá, tím hlavním problémem bude tentokrát neplánované těhotenství.

Bridget Jones

Po boku oscarových herců Renée Zellweger a Colina Firtha (na titulním snímku) se ve třetí kapitole o nejznámější single ženě světa (Deník Bridget Jonesové/2001, Bridget Jonesová–S rozumem v koncích/2004), nazvané Dítě Bridget Jonesové, představí také Patrick Dempsey.

„Bridget trochu povyrostla, stala se z ní úspěšná televizní produkční, vydělává dost peněz, lépe vypadá a ještě lépe se obléká, ale je to pořád ta samá Bridget, která přitahuje maléry jako magnet,“ říká o své populární postavě její představitelka Renée Zellweger.

Video
Trailer k filmu Dítě Bridget Jonesové.

Tak, co by se mohlo pokazit?

Výjimečně má teď Bridget vše kompletně pod kontrolou. Tak, co by se vlastně mohlo pokazit?

Neplánované těhotenství dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, která nedávno oslavila čtyřicítku, zvlášť když netuší, s kým dítě počala.


Potvrzeno. Bridget je těhotná.

A jak takové těhotenství jde dohromady s faktem, že je stále bez partnera? Vcelku jednoduše. Postačí, že spolu s kolegyní navštíví Bridget hudební festival, kde začne její románek s pohledným cizincem (Patrick Dempsey).

Když se poté na jedné společenské akci Bridget setká se svým někdejším přítelem a po společně stráveném večeru se přesvědčí, že tato stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety skončila, je „štěstí“ úplné.


A který z nich je vlastně otec – Jack Qwant nebo Mark Darcy?

Protože s rozluštěním zapeklitého rébusu Bridget nepomůže ani její lehce cynická lékařka (spoluscénáristka Emma Thompson), ocitne se protagonistka filmu v nezáviděníhodné situaci. Není si jistá, jestli je otcem Jack – ten přivandrovalec zpoza velké louže – anebo její dlouholetá láska Mark...

Šance 50 na 50

Úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Qwant (Patrick Dempsey) i renomovaný právník Mark Darcy (Colin Firth) se sice k situaci postaví jako praví chlapi s odhodlaním vytvořit spořádanou rodinu s Bridget a jejím potomkem. Avšak netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní.


Běžný malér... a Jack Qwant doslova tahá Bridget z bláta.

Jak se blíží termín porodu, je Bridget jasné, že bude muset s pravdou ven. Zejména se musí rozhodnout, kdo bude otcem jejího dítěte.

Asi si řeknete, že normální člověk by oba dva potenciální tatínky především poslal na test otcovství. Jenže, Bridget Jonesová normální není. Ona je totiž výjimečná!

Vyjde už to konečně?

„Díky Bridget Jonesové se celá jedna generace žen ujistila, že je v pořádku, když v sobotu večer zůstane sama doma u televize, bude chroupat lupínky rovnou z krabice a nijak ji nevyvede z míry, že telefon ani jednou nezazvoní,“ vysvětluje Renée Zellweger mimořádnou oblibu této celoživotní průšvihářky.


Tatínkové „vezou“ nastávající maminku do porodnice.

Bridget Jonesová nepřestává věřit, že se k ní štěstí postaví čelem. A že se snad v nejnovějším filmu režisérky Sharon Maguire konečně všechno zdaří...

Film Dítě Bridget Jonesové vyjde koncem ledna příštího roku také na DVD a na Blu-ray.

bri, ŽenyproŽeny.cz
Foto: CinemArt

Přečtěte si také

Diskuse: Bridget Jonesová potřetí, tentokrát s miminkem

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci