Ali Amiri: Žárlivý přítel na scéně

28.4.2015 03:00   |   Společnost
VIDEO – Ali Amiri. Jistě si vzpomenete na exotického finalistu hudební soutěže Česko hledá SuperStar v roce 2005. Po deseti letech se vrátil na naše televizní obrazovky, a to v herecké roli v seriálu Svatby v Benátkách jako žárlivý přítel stážistky Hanky, kterou ztvárnila Natálie Holíková.

Ali Amiri

Pokud fandíte manželům Davidovi (Martin Kraus) a Lence (Lenka Zahradnická), možná s obavami sledujete, jak se lékař David točí kolem stážistky Hanky (Natálie Holíková), která s ním momentálně pracuje v ordinaci.

Avšak na lékaře Davida už čeká nemilé překvapení: Hančin žárlivý a podvedený přítel Ali, který mu o jeho nové kolegyni přijde povědět něco mnohem víc.

„Dostal jsem roli Hančina přítele Aliho Rahima, kterého ona podvedla a pak opustila. Hned první obraz, který se točil, byla žárlivá scéna. Vletěl jsem do ordinace a udělal výstup. Neměl jsem s tím moc problém, v reálu jsem žárlivý dost,“ líčí Ali Amiri první zkušenosti z natáčení televizního seriálu.

Video
Naro, Naro (Neodcházej) – live v rodné perštině. Aliho skladba je z jeho hudebního alba A Piece Of My Heart.

„Když převládnou emoce, a já jsem emocionální člověk, jdou rozumné argumenty stranou. Určitě každý je trochu žárlivý, jen je potřeba mít to pod kontrolou. Naštěstí se tahle má vlastnost s věkem ´zlepšuje´... žárlivý jsem pořád, ale podstatně klidnější, než před lety,” prozradil Ali Amiri na sebe a rovněž tak trochu i ke své roli v seriálu Svatby v Benátkách.


Ali se zdravotní sestrou Arletou (Zuzana Slavíková) a lékařem Davidem Grábnerem (Martin Kraus) v televizním seriálu Svatby v Benátkách.

Někdejší zpívající student medicíny Ali Amiri před deseti lety úspěšně vystudoval lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze a po promoci získal praxi u nás i v zahraničí. Nyní působí jako dermatolog na klinice estetiky.

Kromě toho občas koncertuje a účinkuje v muzikálech – například v Angelice jako sultánův vyslanec Bachtiary Bej nebo v Moně Lise jako Michelangelo Buonarroti.

Jaký bude osud?

„Mám tady malou televizní roličku v seriálu a v dalším seriálu, který se vysílá na Slovensku, jsem hrál neurochirurga,“ pochlubil se Ali Amiri.


Příprava na natáčení dalšího dílu Svateb v Benátkách.

„Jsem zvědavý, jestli Svatby v Benátkách dají mé postavě větší prostor a jak se bude její osud vyvíjet dál,” řekl nám MUDr. Mohammad Ali Amiri Baghbadorani, který pochází z íránské metropole Teheránu a víc jak patnáct let už žije v Praze.

toz, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Ali Amiri: Žárlivý přítel na scéně

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci